Оцет

Намерихме 2 резултата за Оцет в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Оцет. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Оцет и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

21.09 - 18.10 Дар
16.09 - 30.09 Фреш маркет

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 Office 1 Superstore
16.09 - 30.09 Фреш маркет
21.09 - 18.10 Дар
21.09 - 18.10 Дар
24.09 - 30.09 Фантастико
24.09 - 30.09 Фантастико

Повече информация за Оцет

Приготвяте свежа салата и всичко е готово, но нещо липсва…Вкусът не е достатъчно наситен или пък краставиците са сухи. Или пък супата е изпълнена с всякакви зеленчуци и подправки, но Ви се струва, че не е достатъчно апетитна. Капнете няколко капки оцет и със сигурност ще постигнете необходимия ефект

Какви видове оцет има? За какво е полезен оцетът?

Най-използваните видове оцет на пазара са виненият и ябълковият. От двата вида по-силен и полезен е непастьоризираният оцет от ябълка. Той е натурален, не съдържа допълнителни вредни вещества, които ускоряват ферментацията,  цветът му е мътен, а в него при внимателно наблюдение могат да бъдат видени и малки парченца маса, специалистите наричат това „оцетна майка“. Освен това ябълковият оцет съдържа калий, фибри, ябълчена кисели и основни хранителни вещества.  Оцетът е изключително използван и в медицината, защото лечението с него се отразява добре на хора с диабет, разширени вени, синузит, хора със ставни заболявания и др. Ябълковият оцет се отразява добре и срещу колики, главоболие, както и при ухапвания от насекоми. Ако обаче сте със стомашни проблеми, е добре да избягвате честата консумация на оцет. Лечението с него се провежда чрез приемането му на гладно, направата на компреси, както и различни маски.

Откъде да купя оцет?

Оцет може да купите от почти всеки малък квартален магазин или от големите вериги като  „CBA”, “Carrefour”, “Пикадили“, „Т-Маркет“, „Фантастико“, „Lidl”, “Kaufland” и др. Бъдете пестеливи и се информирайте чрез нашия сайт за големите оферти, които се предлагат. Всеки ден качваме брошури, на които са отбелязани най-големите намаления на продукти на пазара.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах