Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Оцет Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 130 магазина
Виж всички магазини

Информация за Оцет

Приготвяте свежа салата и всичко е готово, но нещо липсва…Вкусът не е достатъчно наситен или пък краставиците са сухи. Или пък супата е изпълнена с всякакви зеленчуци и подправки, но Ви се струва, че не е достатъчно апетитна. Капнете няколко капки оцет и със сигурност ще постигнете необходимия ефект

Какви видове оцет има? За какво е полезен оцетът?

Най-използваните видове оцет на пазара са виненият и ябълковият. От двата вида по-силен и полезен е непастьоризираният оцет от ябълка. Той е натурален, не съдържа допълнителни вредни вещества, които ускоряват ферментацията,  цветът му е мътен, а в него при внимателно наблюдение могат да бъдат видени и малки парченца маса, специалистите наричат това „оцетна майка“. Освен това ябълковият оцет съдържа калий, фибри, ябълчена кисели и основни хранителни вещества.  Оцетът е изключително използван и в медицината, защото лечението с него се отразява добре на хора с диабет, разширени вени, синузит, хора със ставни заболявания и др. Ябълковият оцет се отразява добре и срещу колики, главоболие, както и при ухапвания от насекоми. Ако обаче сте със стомашни проблеми, е добре да избягвате честата консумация на оцет. Лечението с него се провежда чрез приемането му на гладно, направата на компреси, както и различни маски.

Откъде да купя оцет?

Оцет може да купите от почти всеки малък квартален магазин или от големите вериги като  „CBA”, “Carrefour”, “Пикадили“, „Т-Маркет“, „Фантастико“, „Lidl”, “Kaufland” и др. Бъдете пестеливи и се информирайте чрез нашия сайт за големите оферти, които се предлагат. Всеки ден качваме брошури, на които са отбелязани най-големите намаления на продукти на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!