Павилион Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Павилион

Всеки, който разполага с просторен двор и поддържана градина, е истински щастливец. Какво по-хубаво от това да изпиеш сутрешното си кафе под нежните слънчеви лъчи, да прекараш топла вечер с приятели? Ако често организирате градински партита и предпочитате приятната сянка, много подходящи са различните павилиони.

Какви павилиони има? Какъв да изберем?

На пазара се предлага голямо разнообразие от павилиони, които се различават както по размерите, така и по конструкцията си. В зависимост от това, павилионите могат да се използват и за търговска или друга временна дейност.

Изборът на размери на павилиона, зависят изцяло от площта на градината или мястото, на което ще бъде монтирана. Най-разпространените павилиони са с квадратна или правоъгълна основа. Те могат да бъдат шестоъгълни, осмоъгълни, със или без стреха.

Павилионите могат да бъдат с покрив и стени– две, три, четири, както и да бъдат само с покрив. Обикновено при павилионите със стени, тяхното платнище е отделно от това на покрива. Те имат един стандартен вход, като могат да разполагат и с допълнителни входове, прозорци. Предлагат се и павилиони със сгъваема конструкция, което улеснява тяхното преместване и пренасяне. Конструкцията може да е украсена с орнаменти от желязо, ратан и други.

Важно е платнището на павилиона да бъде устойчиво на вредното влияние на слънчевите лъчи, а конструкцията да не ръждясва.

Откъде да купим павилион?

Ще намерите различни павилиони в големите магазини за обзавеждане – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс и т.н., в сектор за градината. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти за павилиони, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия павилион на разумна и достъпна цена.