Панер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Панер

Панерите са едни от най-разпространените и използвани помощни съдове в домакинството. Различните размери, форми и материали, от които са изработени ги правят широко приложими. В зависимост от това, за какво искаме да ги използваме, трябва да се съобразим с няколко детайла при различните панери.

Какви панери има?

Най-често панерите се използват за плодове, за хляб или за дрехи. Обикновено панерите са изработени от бамбукови пръчки, ратан и т.н., като опелтката може да бъде с различен дизайн, съчетание от няколко цвята или материали. Въпреки това може да намерите и пластмасови панери, които са предпочитани за пране, тъй като при тях няма опасност от закачане на дрехите за оплетените пръчки. Пластмасовите панери могат изцяло да имитират оплетени кошове или да имат само процепи по стените, които са с декоративен ефект. Панерите за дрехи са с по-големи размери и са по-дълбоки. Възможно е да имат и капак, и дръжки.

Панерите за хляб също могат да са пластмасови, от естествени материали и дори метални. Препоръчително е да използвате хартиена или платнена салфетка, която да поставите в панера. По този начин трохите от хляба няма да навлязат между оплетките. Много панери се продават с текстилна подложка, която прави самия панер по-атрактивен. На пазара ще откриете и изцяло текстилни панери за хляб. При тях има връзки, с които може да се регулира големината, в четирите края на панера. 

Панерите за плодове могат да бъдат с различни форми, като най-предпочитани са елипсовидните панери с широко дъно. Добре е да са водоустойчиви, тъй като често в тях се подреждат и плодове, които не са подсушени.

Откъде да купим панер?

Може да намерите различни панери в магазините за домашни потреби и в магазините за обзавеждане и декорация. В Broshura.bg ще откриете актуалните промоции и намаления за панери. Възползвайте се от тях и закупете избрания панер на разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!