Папка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Папка

Независимо дали става въпрос за фирмена документация в офиса, или за личните ни документи в дома ни, те трябва да са подредени. Това ще ни спести много време и нерви, когато даден документ ни е необходим. Най-лесният начин да систематизираме и да вкараме в ред документацията си е да използваме папки.

Какви папки има?

Най-разпространените папки са произведени от PVC. Те имат плътен гръб и прозрачна горна част. В тях могат да се поставят листове с перфорация или да се подредят т. нар. „джобове”. По-голямата част от тези папки също имат перфорация, което ги прави удобни за съхранение в по-големи класьори. Практични са и папките с джобове в тях.

Другите подходящи папки за съхранение на документи са тези с цип или с копче. Най-често те са предназначени за формат А4. Тези папки могат да са хоризонтални или вертикални, което е определено от разположението на ципа или копчето.

Популярни са и папките с ластик. Той служи за по-стабилно затваряне на папката. Ластикът може да е един или два, като двата ластика обхващат външните краища на папката.

Папките клипборд могат да имат или да нямат капак. При тях листовете се защипват в горната старана. Може да намерите и папки с два механизма – от едната страна има вертикален притискащ механизъм с лостче, а от другата е стандартната щипка.

В магазините ще намерите и папки, най-често кожени, с различни отделения. Те могат да се използват вместо офис чанта, при по-малко документи.

Откъде да купим папка?

Най-голям избор от папки ще откриете в книжарниците и магазините за офис оборудване и консумативи. Разгледайте офертите за папки в Broshura.bg. Така ще може да закупите необходимите папки и количество, което Ви е нужно, на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!