Параван

Намерихме 6 резултата за Параван в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 6 промоции за Параван. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Параван и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Параван

Още от Библейско време голотата се е свързвала с нещо срамно, с греха. Хилядолетия по-късно голото тяло определено не е табу, имайки предвид някои аспекти от модните тенденции, но все пак стремежът ни да запазим част от тялото си скрито, остава за повечето от нас. Интериорът по интересен начин може да се впише в културните специфики на поведение у дома.

Какви видове параван има? Какъв да избера?

Най-търсен закономерно е параванът за баня, тъй като това е помещението, в което хората са големи за най-дълго време. Въпреки че докато взимате душ не очаквате да влезе някой, е възможно някое от децата Ви или съквартирантите Ви (ако имате такива) да Ви притеснят, особено ако не са разбрали, че сте вътре. Параванът в такива случаи е удобен вариант да скриете тялото си от тях. Освен това чрез него ограничавате водните струи в някакви рамки, които иначе биха могли да пръскат из цялата баня, ако няма преграда. Друг срещан вид паравани е декоративният параван за стая. Изключително използван е бил през миналите векове, особено от дамите от благороднически семейства. Повечето са украсени с флорални мотиви и са с изискан дизайн. Малко известен факт е, че параванът се е използвал първо в Китай, а замисълът му е бил да отделя сакрално място в дома или в църквата. По-късно параваните са се трансформирали като дизайнерски похват да доукрасяват дома или да служат като преграда в голямо помещение, да поставят своеобразни граници между хола например и кухнята. Продават се много красиви видове паравани, но най-често са направени от дървесина, метал, полимери или стъкло. При избора на параван първо решете за коя стая Ви е нужен и какъв искате да е дизайнът му.

Откъде да купя параван?

В магазините за мебели или строителни материали има много видове паравани, които биха Ви свършили добра работа. Вижте например в “Aiko”,”IKEA”, “Арон“, „Praktiker” и др. За Ваше улеснение всекидневно качваме на нашия сайт брошури, на които са отбелязани най-големите промоции на пазара.