Парочистачка

В момента няма актуални промоции за Парочистачка. Разгледай други подобни предложения.

Подобни продукти от тази категория

06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
06.09 - 06.10 Интерсервиз Узунови
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
24.08 - 20.09 ДЕНСИ
30.08 - 19.09 Технополис

Повече информация за Парочистачка

Понякога прахосмукачката не е достатъчна, за да постигнем максимална свежест и чистота в дома си. Все повече хора прибягват до покупка на парочистачки, благодарение на които почистват успешно всички видове подове и премахват микробите, полепнали по повърхността им. Повечето уреди са лесни за употреба и са с дълъг кабел, за да не ги включваме отново при местене в близки стаи.

Каква парочистачка да купя? Какво мога да чистя с нея?
Има различни видове, едните са по-малки с много приставки, а другите са тип стийм моп. Те имат покритие, представляващо кърпа, която лесно може да се изпере и да се използва многократно. Парочистачките стават и за почистване на фуги, плочките в банята и прозорци и значително улесняват поддържането на добрата хигиена у дома. Необходимо е просто да поставим на уреда накрайника, подходящ за мястото, което чистим. Освен това уредите почистват само посредством пара и не е нужно да инвестирате в скъпи препарати. По-добре е да купите по-мощна парочистачка с дълъг гаранционен период.

Каква марка парочистачка да купя? Къде да я намеря?
„Gorenje”, “Bosch”, “Samsung”,”Daewoo”, “Solac” са сред най-разпространените модели, а ако искате да изберете сред множество от уреди, посетете магазините на „Технополис“, „Техномаркет“, Техмарт“ или „Денси“ и др. За Ваше улеснение сме качили брошури с актуалните намаления на парочистачки в магазините. Разгледайте ги, за да спестите време и пари.