Парти грил

Намерихме 1 резултат за Парти грил в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Парти грил.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Парти грил

Независимо дали предпочитаме да похапваме повече месни продукти, или пък сме любители на зеленчуците, дали приготвяме по-често аламинути, или отделяме часове на подготовка и мариноване, всеки ще се съгласи, че печените на скара ястия имат неповторим вкус и аромат. Поради тази причина, един от практичните електроуреди, които е добре да имаме в кухнята си е парти грилът.

Какъв парти грил да изберем?

Парти грилът се използва за изпичане на месо и месни продукти, зеленчуци, сандвичи и т.н. Парти гриловете се различават както по своята мощност, така и по своята форма. Едни от най-разпространените и използвани парти грилове са с подвижна тавичка, обикновено със скара, като към тях има и ръкохватка. Обикновено тяхната мощност е около 800 W. Нагревателите са над тавичката, като са покрити с капак. Те се отличават и с по-ниска цена от останалите модели.

Много популярни са контактните пари грилове. При тях хранителните продукти се поставят директно върху реотаните, а под тях може да има и тавичка, както при стандартните парти грилове. Други вид парти грилове имат вратичка, като наподобяват мини фурна.

При повечето парти грилове, капакът служи най-вече за предпазване на реотаните, но има модели, при които върху него също може да се готви.

Откъде да купим парти грил?

Ще намерите парти грилове в магазините за техника – Технополис, Техномаркет, Зора, Интермаркет, Технокомерс, Темакс и т.н., в секцията за малки електроуреди. Може да закупите парти грил и от Метро, Кауфланд, Lidl. Разгледайте актуалните промоции и отстъпки, които предлагат магазините, в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящия парти грил, който да отговаря на нуждите Ви, на достъпна и разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах