Парти грил Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Парти грил

Независимо дали предпочитаме да похапваме повече месни продукти, или пък сме любители на зеленчуците, дали приготвяме по-често аламинути, или отделяме часове на подготовка и мариноване, всеки ще се съгласи, че печените на скара ястия имат неповторим вкус и аромат. Поради тази причина, един от практичните електроуреди, които е добре да имаме в кухнята си е парти грилът.

Какъв парти грил да изберем?

Парти грилът се използва за изпичане на месо и месни продукти, зеленчуци, сандвичи и т.н. Парти гриловете се различават както по своята мощност, така и по своята форма. Едни от най-разпространените и използвани парти грилове са с подвижна тавичка, обикновено със скара, като към тях има и ръкохватка. Обикновено тяхната мощност е около 800 W. Нагревателите са над тавичката, като са покрити с капак. Те се отличават и с по-ниска цена от останалите модели.

Много популярни са контактните пари грилове. При тях хранителните продукти се поставят директно върху реотаните, а под тях може да има и тавичка, както при стандартните парти грилове. Други вид парти грилове имат вратичка, като наподобяват мини фурна.

При повечето парти грилове, капакът служи най-вече за предпазване на реотаните, но има модели, при които върху него също може да се готви.

Откъде да купим парти грил?

Ще намерите парти грилове в магазините за техника – Технополис, Техномаркет, Зора, Интермаркет, Технокомерс, Темакс и т.н., в секцията за малки електроуреди. Може да закупите парти грил и от Метро, Кауфланд, Lidl. Разгледайте актуалните промоции и отстъпки, които предлагат магазините, в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящия парти грил, който да отговаря на нуждите Ви, на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!