Парфюм

Намерихме 1 резултат за Парфюм в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Парфюм.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

06.05 - 20.05 Елитис

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Парфюм

Всеки човек си има специфично ухание. Запазена марка, по която го познаваме и чрез която го отличаваме от тълпата. Един от най-разпространените подаръци за мъже или жени, винаги търсен продукт, винаги обичан.

Какви парфюми има на пазара? Как да избера идеалния за себе си?

Има няколко вида парфюми според съдържанието на спирт и ароматен концентрат в тях. Най-скъпият и хубав вариант е класическият парфюм – в него ароматният концентрат достига до 30%. Обикновено се продават в изискани и малки флакони. Парфюмната вода е на второ място по сила – съдържа 15-25% ароматен концентрат. По сила на аромата следват тоалетната вода и накрая одеколон. Закономерно и цените се движат в същия порядък – парфюмът е най-скъп, а одеколонът-най-евтин. Когато избирате парфюм, уточнете за кого е предназначен - ако е за Вас, ще е лесно да си изберете аромат, който Ви харесва, а ако е за подарък - първо съобразете пола (има мъжки и женски), после характера и навиците на човека (дали обича по-силни аромати или по-скоро одеколони) и към какви продукти да се насочите. Някои дами например обичат мъжки парфюми, в такъв случай няма да бъде странно, ако зарадвате жената с продукт, предназначен за другия пол, важното е да й харесва. Цените на парфюмите са различни според трайността, производителя и мястото, откъдето се купуват. Най-евтините парфюми и одеколони са на цени от 6-7 лева, срещу 20 -30 лева може да си вземете хубави тоалетни води, а ако сте привлечени от силните парфюми на известните марки, трябва да приготвите над 100 лева, най-често около 200.

Кои марки са добри? Откъде да си купя?

Трудно е да се определят най-добрите марки парфюми, тъй като изборът е субективен. Най-търсени на българския пазар са „Gucci”, “Nina Ricci”,”Paco Rabanne”, “Giorgio Armani”, „Bvlgari” и др. Може да изберете парфюм за Вас или Вашите близки в магазините на „dm”, “Lilly”, както и от каталога на „Орифлейм“. Вижте брошурите на нашия сайт, за да разгледате най-изгодните намаления.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах