Пасатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пасатор

Пасаторът е един от необходимите домакински уреди, особено ако не разполагате с миксер. Подходящ е за смилане и смесване на твърди с течни храни. Ако имате бебе, той ще Ви бъде незаменим помощник, тъй като благодарение на него може да приготвяте лесно пюрета, каши и др. храна за малкия член от семейството. Уредът е сравнително малък, с остри ножчета, може да се използва в кана или купа. Той може да бъде част от миксер или самостоятелен уред.

Какъв пасатор да избера?
Важно е да изберем качествен продукт, а тук важна роля играе накрайникът на пасатора. Може да бъде пластмасов или метален, снабден с остри ножчета. По-евтините пасатори са тези с пластмасов накрайник. Имайте предвид, че тези уреди се почистват по-трудно и издържат за кратък период от време. Освен това ако искате да използвате горещи продукти, пластмасовият накрайник на пасатора е лош вариант. Инвестирайте в качествен продукт, за да сте удовлетворени от него. Трябва да прецените и дали уредът е достатъчно мощен – така ще се изморявате по-малко при работа с него. Търсете пасатор с повече скорости, за да може да избирате някоя от тях съобразно продукта, който пасирате.

Кои марки пасатори са добри?
“Philips”,”Braun”, “Gorenje”, “Moulinex”,”Krups” са някои от най-предпочитаните марки пасатори.

Откъде да купя пасатор?
В магазините за техника като „Технополис“, „Техмарт“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“ и „eMAG” може да разгледате наличните модели и да откриете идеалния за Вас уред. Преди това разгледайте нашите предложения, защото нашата цел е да пазарувате разумно и изгодно.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!