Паста за зъби Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 2
-
Показани 17 от 18 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Паста за зъби

Красивата усмивка покорява сърцата и позволява на притежателя й да спечели по-лесно симпатиите на другите. Белите и здрави зъби са „атрибути“ на хубавия човек, но тяхното поддържане не е лесно. Предлагат се много продукти на пазара, които привидно ни улесняват в избора, но всъщност затрудняват обикновения човек, който не е наясно кои от тях с подходящи за индивидуалните му потребности.

Какви пасти за зъби има? Как да избера подходящата за мен?

Най-продаваните видове пасти за зъби са тези против кариес, както и универсалните. Следват ги продуктите за избелване и тези за стягане на венците. Рекламите ни внушават, че продуктът, който ни представят, може да реши всичките ни проблеми и да накара зъбите ни да заблестят. Имайте предвид, че няма как една паста да се грижи за защитата срещу кариес, да стяга венците Ви и да прави зъбите Ви бели. Всъщност универсалните пасти просто освежават дъха ни и почистват устата от хранителните остатъци. Ако имате проблеми с венците или начална фаза на парадонтит, по-добре си купете лечебна паста, която да стегне венците Ви. Имайте предвид, че не трябва да прекалявате с избелващата паста, тъй като в състава й има абрезивни частици, които премахват само повърхностното оцветяване на зъбите. Всъщност те не избелват зъбите Ви, защото не проникват във вътрешността на зъбите. Употребявайте този вид паста умерено, особено ако сте с чувствителни зъби, защото съставките й могат да задълбочават износването на емайла.

Кои марки паста за зъби са добри? Откъде да си купя?

„Aquafresh”, “Astera”, “Sensodyne”,”Lacalut”,”Colgate”, “Blend-a-med” са някои от водещите марки пасти за зъби. Може да си купите някоя от тях в магазините на „Фантастико“, „CBA”,”Kaufland”, “Carrefour”, “Моят магазин“ и др. Преди да се отправите към тях, вижте брошурите на сайта ни, за да знаете къде са най-изгодните намаления и промоции.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!