Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Патронник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Патронник

Бормашините са изключително удобни за пробиване на материали и за обработка на дърво, метал, бетон и др. Работят, благодарение на патронника, който е една от най-важните части в машината. Понякога се налага неговата смяна и закономерно идва въпросът какъв да изберем. За наше щастие на пазара има много патронници, от които може да закупим подходящия за нашата машина.

Какъв патронник да избера?Какви цени да очаквам?

Може да избирате между автоматични и ключови патронници за винтоверти или бормашини. Скъпите модели са направени изцяло от метал. Евтините варианти са по-разпространени но са сравнително нисък клас, като много от тях са изградени от пластмаса. Съветваме Ви да не рискувате с такива, а да купите качествени, които ще Ви вършат работа по-дълго време. Търсете патронници, които са без опасност от чупене или превъртане.  Може да избирате между такива с ключ, с безключово затягане, както и патронници за бормашини със SDS+ захват и др. Цените на патронниците варират между 10 и 40 лева.

Откъде да купя патронник?

Патронници за бормашина може да купите от магазините на „Багира“,“ Практикер“,“Baumax” и др. Бъдете разумни и прецизни при своя избор, консултирайте се с информацията на нашия сайт и брошурите на него, за да знаете къде се предлагат изгодни продукти на промоция.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!