Пелети

Намерихме 2 резултата за Пелети в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Пелети. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Пелети и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер

Подобни продукти от тази категория

11.01 - 07.02 GS Строймаркет
16.01 - 31.01 Фреш маркет
16.01 - 31.01 Фреш маркет
21.01 - 27.01 Фантастико
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер

Повече информация за Пелети

Има различни начини за отопление. Ако се отопляваме с печки или други източници, за които се използва твърдо гориво, вариантите също са разнообразни. Факт е, че въглищата са един от най-популярните и разпространени видове твърдо гориво, следвани от дървата. Въпреки това, все по-използвани са пелетите.

Какво представляват пелетите?

Пелетите се произвеждат от различни видове дървесина и са оформени като малки гранули, с цилиндрична форма. При тяхното производство не се влагат химикали или слепващи вещества. Самият процес на производство включва няколко етапа. Първоначално дървесината се смила, а след това се изсушава. Така получената маса се смила отново, като се получават по-фини частици. Дървеният материал се пресова в специална преса. Под влияние на високото налягане и температура, лигнинът, който се съдържа в дървесината и е естествено лепило, се разтопява. С негова помощ се образува и характерната форма на пелетите. Те се охлаждат и пакетират.

Какви са предимствата на пелетите?

Пелетите имат висока калоричност, която надвишава тази на дървата за огрев. Обикновено пелетите изгарят почти напълно, което предполага малко количество отпадъци. Други предимство е, че останалата пепел от изгорелите пелети може да се използва за наторяване. Високата ефективност на пелетите се дължи и на ниското съдържание на вода в тях. Тъй като пелетите са възобновяемо гориво, те подпомагат опазването на околната среда.

Откъде да купим пелети?

Може да намерите пелети в Практикер, Бриколаж, Практис, Баумакс и другите големи строителни магазини. Разгледайте промоционалните оферти за пелети, които са поместени в актуалните брошури на магазините, в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете необходимото Ви количество на достъпна и разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах