С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Пемза Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 162 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пемза

Кожата на стъпалата често загрубява, става суха и напукана. Това може да е резултат от неподходящи обувки, недостатъчна хидратация и т.н. За да възвърнем мекотата и еластичността на кожата трябва да премахнем горния слой и да използваме подходящите овлажняващи продукти. Един от начините да ексфолираме стъпалата е да използваме пемза.

Какво представлява пемзата?

Пемзата се отличава с пореста структура. Чрез нея се отстранява горният слой от мъртви клетки от кожата. Тя е едно от най-разпространените средства, чрез които може да премахнем загрубелите участъци по кожата. С пемза могат да се третират както стъпалата, така и ръцете. Въпреки абразивната си повърхност, тя не може да нарани кожата, за разлика от рендетата за пети.

В магазините може да намерите както самостоятелни пемзи, така и в комбинация с четки, различни масажни повърхности, с дълги дръжки и т.н. Те са практични и удобни за употреба, тъй като в тях са съчетани няколко инструмента за педикюр. Пемзата може да е двустранна, като от едната страна е с по-фина повърхност, а от другата с по-груба.

Тъй като се продават пемзи с различни размери и форми, изберете такава, която да е удобна при захващане и държане. Трябва да се отбележи и, че пемзата се изтрива с времето.

Откъде да купим пемза?

Може да намерите различни видове пемзи в магазините за козметика, както и в аптеките и супермаркетите, в които се предлагат и аксесоари за маникюр и педикюр. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях са поместени най-изгодните цени, на които може да закупите нужните Ви продукти за поддържане на красиви и меки стъпала и ръце.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!