Пемза Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 183 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пемза

Кожата на стъпалата често загрубява, става суха и напукана. Това може да е резултат от неподходящи обувки, недостатъчна хидратация и т.н. За да възвърнем мекотата и еластичността на кожата трябва да премахнем горния слой и да използваме подходящите овлажняващи продукти. Един от начините да ексфолираме стъпалата е да използваме пемза.

Какво представлява пемзата?

Пемзата се отличава с пореста структура. Чрез нея се отстранява горният слой от мъртви клетки от кожата. Тя е едно от най-разпространените средства, чрез които може да премахнем загрубелите участъци по кожата. С пемза могат да се третират както стъпалата, така и ръцете. Въпреки абразивната си повърхност, тя не може да нарани кожата, за разлика от рендетата за пети.

В магазините може да намерите както самостоятелни пемзи, така и в комбинация с четки, различни масажни повърхности, с дълги дръжки и т.н. Те са практични и удобни за употреба, тъй като в тях са съчетани няколко инструмента за педикюр. Пемзата може да е двустранна, като от едната страна е с по-фина повърхност, а от другата с по-груба.

Тъй като се продават пемзи с различни размери и форми, изберете такава, която да е удобна при захващане и държане. Трябва да се отбележи и, че пемзата се изтрива с времето.

Откъде да купим пемза?

Може да намерите различни видове пемзи в магазините за козметика, както и в аптеките и супермаркетите, в които се предлагат и аксесоари за маникюр и педикюр. Разгледайте актуалните брошури на магазините. В тях са поместени най-изгодните цени, на които може да закупите нужните Ви продукти за поддържане на красиви и меки стъпала и ръце.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!