Пендел

Намерихме 1 резултат за Пендел в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Пендел.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Пендел

Красивият и уютен дом е като оазис след дългия работен ден. Мебелите, цветовете, светлината, всичко влияе на настроението ни, макар и да не го осъзнаваме. Ако помещението е тъмно, мрачно и с убити цветове, това рефлектира и на нас. Не се чувстваме комфортно и положително настроени. Затова е важно да подбираме внимателно не само мебелите, цветовете на боята и др., но и осветителните тела, които ще поставим из различните стаи. Пенделите са търсени заради своята красота и поради факта, че се продават в множество нестандартни форми и някои са обсипани с любопитни детайли и декорации.

Какъв пендел да си купя? Какви цени да очаквам?

Висящото осветително тяло е красиво решение за интериорния Ви дизайн. Предлагат се пендели с разнообразни форми, размери и различен дизайн. В ресторантите и баровете се предпочитат по-големите осветителни тела, които покриват със светлина повече площ. Повечето са в правоълълни форми с красива декорация и различни цветове. За детските стаи се продават кръгли пендели, много от които с апликации или изображения на анимационни герои. Продават се и нежни пендели, подходящи за хола или спалнята, които са с форма на цветя. Най-често са изработени от пластмаса, метал или стъкло. Изберете модел, който съответства на стила на помещенията и който добре пропуска светлината. Цените на пенделите варират между 6 и 200 лв според изработката на осветителното тяло. Изберете по възможност по-добър модел, а не най-евтините от хартия.

Откъде да купя пендел?

Разгледайте пенделите в магазините на „Mr. Bricolage”, „Praktiker”,”Aiko” и др. Ако искате да се информирате за най-добрите предложения на пазара, проверявайте редовно сайта ни за брошурите с оферти, които качваме.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах