Перваз

Намерихме 1 резултат за Перваз в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Перваз.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.10 - 31.10 Маркита

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Перваз

При ремонт на определено помещение в дома ни, има редица детайли, на които да обърнем внимание. След като сме боядисали стените и сме монтирали избраната подова настилка, за да придобие завършеност и красив външен вид е добре да поставим и первази. Самите первази осигуряват преход от настилката към стената, прикриват фугите.

Какви первази има?

Первазите за под са изключително разнообразни както цветово, така и според материалите, от които са произведени, начина на монтаж и т.н. Освен това первазите могат да са със или без кабелен канал.

Най-разпространените первази са произведени от PVC или MDF. MDF первазите са твърди и не се огъват, за разлика от первазите от PVC, това е причината да се препоръчват за монтаж само на прави стени. Первазите с кабелен канал са много практично решение, особено ако разполагаме с различна техника и уреди. С тяхна помощ ще скрием всички кабели, което осигурява и по-доброто им съхранение, предпазва ги от намокряне и т.н. В зависимост от дизайна на PVC перваза, той може да прикрие несъвършенствата и неравностите по стените и пода.

Обикновено первазите се монтират чрез дюбели, винтове, клипси, като в някои случаи може да се залепят с монтажно лепило или силикон. Според специалистите, лепенето не е за предпочитане, тъй като има вероятност при демонтаж на перваза, мазилката на стената да се увреди.

Цветът на перваза зависи както от избора на подовата настилка, така и от личните Ви предпочитания. В магазините ще откриете и разнообразие от имитации на дърво, ако търсите по-естествен вид.

Откъде да купим первази?

Ще намерите богат асортимент от первази в магазините за строителни материали – Бриколаж, Багира, Чечосан, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за первази в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящите первази, като ги закупите на достъпна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах