Перде

Намерихме 9 резултата за Перде в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 9 промоции за Перде. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Перде и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.04 - 30.04 ДОМКО
01.04 - 30.04 ДОМКО
02.04 - 18.04 Mömax
29.99 лв.
02.04 - 18.04 Mömax
34.90 лв.
02.04 - 18.04 Mömax
34.90 лв.
02.04 - 18.04 Mömax
34.90 лв.
02.04 - 18.04 Mömax
34.90 лв.
02.04 - 18.04 Mömax
29.99 лв.
02.04 - 18.04 Mömax
34.90 лв.

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Перде

Всеки иска домът му да е комфортен и уютен. След като сме избрали подходящо обзавеждане и декорации, остава да изберем и с какво да допълним прозорците. Завеси, пердета, щори – разнообразието е голямо и всичко зависи от нашите собствени предпочитания и личен стил.

Каква е разликата между завеса и перде?

Всъщност пердето е вид завеса. Характерно за завесите е, че те са по-плътни и тежки, като осигуряват по-голямо затъмнение на помещението. Пердетата са изработени от по-фини материи като тюл, органза, воал. Красив вариант са и пердетата от сатен, коприна, тафта. Завесите са по-трудни за почистване, тъй като са по-тежки. Пердетата, от своя страна, могат да се перат в пералня, а и самото им закачане е по-лесно.

Как да изберем подходящото перде?

Пердетата се препоръчват за прозорците в дневната, трапезарията, кухнята или за всяко помещение, за което е необходима повече светлина и по-малко уединеност. Трябва да съобразите материята и цветовете на пердето със цялостния интериор на стаята. Важно е да избирате по-издръжливи материи, тъй като слънчевата светлина може да ги увреди, избели и да Ви се наложи да ги подмените скоро. Такава материя е коприната, която избелява изключително бързо. Не на последно място – трябва да определите точния размер на пердето. Неговият размер зависи от дължината на корниза и височината между него и пода. Може да изберете дължината според индивидуалното разположение на прозореца – дали има радиатор, за кухненски прозорци е добре пердето да не стига до пода. Съобразете се и дали пердето ще бъде с беден, стандартен или плътен набор.

Откъде да купим перде?

Ще намерите голямо разнообразие от материи и цветове в магазините за обзавеждане – Икеа, Лабиринт, JYSK, Комо, Домко, Аико и други. Най-изгодните цени ще откриете в техните промоционални брошури, които може да разгледате в Broshura.bg.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах