Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Перфоратор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Перфоратор

За Вашите подготвителни строителни дейности (при сваляне на стари плочки, мазилки и други покрития), довършителни и реновационни работи основна роля имат перфораторите и къртачите.

На кои марки можем да се доверим?

Новите модели на водещите производители Bosch, Sparky, Alpha Tools, Power Tools, Makita, Felisatti, Reider, DWT, EinHell и Skil осигуряват все по-висока мощност, производителност и ергономия на инструментие. В актуалните модели на световните производители, наблюдават се както различни конфигурации на инструменти, също така и стремеж към намаляване на теглото и вибрациите, предавани към потребителя.

Освен в професионалното строителство тези инструменти за незаменими и при необходимост за пробиване на дупки за дюбели, розетки, разпределителни кутии и други.
Къртачите, бивайки електрически бензинови и пневматични, отдавна са и широко използвани за по-груби разрушителни дейности, раздробяване на твърди основи, пробиване на отвори в тухлени стени на сгради, отстраняване на мазилки от тухли и т.н.

Какво трябва да знаем преди да си купим перфоратор?

Един от важните параметри при избора на перфоратор е мощността на електродвигателя като по принцип по-големите й стойности означават възможност за по-бързо пробиване. Голяма част от електродвигателите са класически тип с въгленови четки, чието състояние трябва периодично да се проверява и при износване да се сменят. Класификацията им в каталозите се създава спрямо тяхното тегло, като най-често произвежданите категории са 2, 3, 5, 7 и 11 kg, но има такива по-тежки до 16 kg. Големината и тежестта на перфораторите спомага за по-бързо пробиване, но същевременно има и по-изморителен ефект върху Вас.

Къде можем да ги намерим?

Всички изгодни за Вас оферти са публикувани в брошурите на Mr. BricolageBauMax, BauHaus, MasterHaus, Багира и Чечосан на страница ни. Затова не се колебайте да разгледате най-актуалните промоционални предложения на каталозите в нашия сайт, за да попаднете на точния модел, отговарящ на Вашите потребности.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!