Печка за Отопление Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Печка за Отопление

Зимният сезон е красив със своята снежна пелена, но носи трудности и неприятности, ако не си подготвен за времето. Семейният уют се разрушава, когато у дома е студено, особено ако имате малки деца. Затова печките за отопление винаги са били сред най-търсените уреди на пазара, особено есента или зимата, когато студът е в своя пик.

Каква печка да избера? Какви цени да очаквам?

На пазара има голямо богатство от отоплителни тела, марки, модели и цените варират от 10 лева до над 600. Изборът какъв продукт да закупите зависи преди всичко от нуждите Ви, както и от финансовите средства, с които разполагате. На първо място е добре да изолирате помещенията, тъй като колкото и да ги отоплявате, ако все още духа от прозорците, сметките Ви ще са високи и високата температура няма да се задържи за дълго. Има два основни вида уреди за отопление – с твърдо гориво и с електричество. Ако икате да избегнете мириса на пепел или да ограничите отпадъчните продукти, ориентирайте се към електрическите уреди за отопление. Те са енергоносител от най-чист вид. Основните уреди за отопление са: вентилаторните печки, маслените радиатори, конвекторните радиатори и климатиците. През последните години хората търсят предимно конвекторните печки. Малката им големина и тънкият дизайн ги правят компактни и удобни за поставяне в стаите. Друго тяхно предимство е, че почти не изсушават въздуха и това благоприятства за добрия микроклимат в помещението. Повечето от тези уреди разполагат със защита срещу прегряване и имат минимален разход на енергия. Цените им варират приблизително между 200 и 600 лв. Друг начин за отопление през зимата е добре познатата духалка, която работи на принципа на вентилаторните печки. Тези уреди се предлагат на много ниски цени, между 10 и 100 лева, но изсушават въздуха и не са икономични. Може да купите духалка, ако Ви трябва уред, който ще включвате сравнително рядко за отопление на малка стая например.

Кои марки печки са добри? Откъде да купя?

Потребителите предпочитат марките като “Adax”,„Indesit”, “Delonghi”, “Tesy” и др.Богат избор от продукти се предлагат в магазините на Търговска верига „Зора“, „Технополис“, „Mr. Bricolage“, „Техмарт“, „Техномаркет“ и др. Преди да купите желания продукт, разгледайте брошурите на нашия сайт, така ще сте информирани къде са най-големите намаления.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!