Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пижама Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пижама

Пижамата е Вашето облекло докато спите. Ето защо трябва да се погрижите тя да бъде удобна и създадена от качествени материи. Названието на спалното облекло идва от персийски език. Оригиналните пижами са панталони от леки материи с паднало дъно, които се носят и от двата пола в Южна и Западна Азия.

Видове пижами

Съществуват три основни вида пижами – съвременни, традиционни и такива за ежеднвено носене. Традиционните пижами прдставляват комплект от горнище с къс или дълъг ръкав и панталон отново с различни дължина според предпочетанията и сезона. Те най-често са широки и свободни, а материите задължително са естествени, за да осигурят максимален комфорт при спане. При съвременните пижами пък съществуват множество вариации в моделите и дизайна. За дамите те могат да бъдат нощници и тениски за спане, а за кавалерите – шорти, панталони, тениски. Голяма част от мъжете предпочитат да носят само долнище, докато спят. Третият вид пижами са подходящи за ежедневно носене и са аналогични на ежедневните спортни дрехи. През различните сезони сменяме пижамите за по-голям комфрот.

Как да си изберем подходяща пижама?

Всеки човек има нужда от пижама, която да осиурява постоянен комфорт, докато спи. Ето защо е важно да направим избора си внимателно. Пижамите най-често са направени от естествени памучни материи, но има и такива от синтетични. Сред изкуствените материи най-често се използват ликра и полиестер. Важно е да се спазват инструкциите при прането, за да се удължи живота на облеклото за спане. За дамите има многообразие от красиви нощници, изработени най-често от коприна или сатен. Те придават нежен завършек на деня, а усещането за мекота гали сетивата.

Откъде да си купим нова пижама?

В редица магазини, сред които Лидл и JYSK, можете да намерите разнообразие от модели на различни цени. За да Ви помогнем във вашия избор, сме селектирали най-горещите предложения на доказани търговски вериги. Можете да ги разгледате на нашия сайт и да изберете най-подходящата за Вас пижама.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!