Пилешко месо

Намерихме 1 резултат за Пилешко месо в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Пилешко месо.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла
01.09 - 30.09 Билла

Повече информация за Пилешко месо

Тънка изпечена коричка, която хрупка и бяло месо, което сякаш се топи в устата…Пилето е предпочитаното месо за повечето българи, защото освен че е невероятно вкусно, е по-полезно от червеното. В него има сравнително малко мазнини, а е ценен източник на протеини за човешкия организъм. На пазара има разнообразие от пилешки продукти. Можем да си купим цяло, което да сготвим за цялото семейство, или  пък части от него, подходящи например за супа. Важно е само да избираме пресен и добре съхраняван продукт.

С какво да сготвя пилето? Какви рецепти да опитам?

Най-обичаните  начини за  приготвяне на пилешко, са с картофи, гъби, ориз или грах.  Други предпочитат по-екзотичните рецепти като например пиле в сладко-кисел сос или комбинация от няколко вида меса. Пилето е идеален продукт за направа и на салати или плънка за някои зеленчуци. Интересни рецепти са тези за: чушка с плънка от кашкавал и месо, пай с пиле и гъби, гювеч с пилешки гърди и др. Пилешкото месо е прекрасна добавка и за домашно приготвената Ви пица или супа. Ако искате да приготвите нещо бързо, можете да си направите лесно панирани хапки. Когато купувате пиле, винаги се старайте да се снабдите с пресен продукт, за да не рискувате здравето си или това на Вашите близки. Гледайте етикета и следете срока на годност. Ако месото има неприятен мирис, не правете компромис като го купите.

Откъде да си купя пилешко месо?

Големите вериги магазини предлагат пилешко месо, така че лесно можете да си харесате цяло или разфасовано за Вашата вечеря. Посетете например „Фантастико“, „BILLA”, “CBA”, “Carrefour”, “Lidl”, “Kaufland” и др. За да пестите от парите и времето си, можете да видите брошурите на нашия сайт. Чрез тях ще сте информирани за най-изгодните предложения на пазара.