Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Пистолет за боядисване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пистолет за боядисване

Когато освежаваме дома си или определени мебели и конструкции, прибягваме до боядисване. Един от удобните и предпочитани средства за боядисване на големи повърхности е чрез помощта на пистолет. Той е практично решение и при боядисване на неравности и труднодостъпни места, като осигурява равномерно покритие.

Какъв пистолет за боя да изберем?

При пистолетите за боя, резервоарът може да е тип „горно казанче” или да бъде в долната част на пистолета, като при различните модели и марки той е с различна вместимост. Когато избирате пистолет се поинтересувайте от начина на разпръскване и струята на боята. За предпочитане е да има възможност както за плоска струя, така и за кръгла.

Важно е да обърнете внимание и на мощността на пистолета. За по-добър краен ефект и качествено боядисване се препоръчват пистолетите с по-висока мощност, тъй като при тях разпръскваните капчици са по-фини.

Как да използваме пистолета за боя?

Боята и разредителите се използват според указанията на опаковките. След като напълните резервоара на пистолета, най-добре е да изпробвате струята върху друга повърхност, за да можем да коригираме налягането или цвета. Преди да пристъпите към боядисване на желаната повърхност или предмет, те трябва да са почистени, да бъдат сухи и да нямат остатъци от ръжда или други замърсявания. По принцип, пръскането на боята трябва да е на разстояние около 30 см от повърхността. Поради тази причина е добре да покрием всички останали елементи, които няма да бъдат третирани.

Откъде да купим пистолет за боя?

Ще намерите различни видове пистолети за боя в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Метро, Баумакс и други. Популярни марки са Raider, Bosch, Wagner, Bort и други. В Broshura.bg ще откриете актуалните промоции и отстъпки, предлагани от магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания пистолет за боя на достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!