Плажна кърпа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плажна кърпа

С настъпването на първите топли дни през годината, всеки от нас започва да мечтае за златист пясък, лазурно море, галещи слънчеви лъчи и бронзов загар. Независимо дали сте се излегнали на пясъка, или предпочитате шезлонг, трябва да разполагате с плажна кърпа.

Каква плажна кърпа да изберем?

В магазините ще откриете огромно разнообразие от плажни кърпи – различни цветове, с щампи, с различни размери и т.н. Стандартният размер на плажните кърпи е 140 см Х 70 см. Въпреки това, когато избирате размер на кърпата, се съобразете с ръста си. Обикновено кърпите са произведени от памук, но могат да бъдат и комбинация между памук и микрофибър. Микрофибърът спомага бързото попиване на водата от тялото, като в същото време съхне по-бързо.

Все по-популярни са плажните кърпи, които се сгъват и се трансформират в чанта. В нея може да поставите лични вещи, а дръжките са удобни за носене на рамо. На пазара има и плажни кърпи, които са с възглавница. Те се навиват на руло и имат практични дръжки, които улесняват носенето на кърпата.

Изборът на цветове, щампи и шарки на кърпата зависи изцяло от Вашите предпочитания. Вариантите наистина са много, като дори може да персонализирате плажната си кърпа. Предлагат се възможности за отпечатване на собствени щампи, снимки и т.н.

Откъде да купим плажна кърпа?

Ще намерите разнообразие от плажни кърпи както в големите магазините за обзавеждане и декорация, в които се продават и текстилни и хавлиени изделия – Комо, Домко, JYSK, Икеа и т.н., в магазините за спортни стоки. Разгледайте промоционалните оферти за плажни кърпи в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете избраната кърпа на достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!