Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Плат Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плат

Декорацията на дома е от значение както за личния ни комфорт, така и за цялостната атмосфера. Пердета или завеси, покривки или тишлайфери, калъфки за възглавници и т.н. – те трябва да си подхождат помежду си, а и да се съчетават с останалия интериор. Понякога е трудно да открием готови аксесоари, които да отговарят на всичките ни изисквания. В такива моменти, можем да купим избрани платове и да ги превърнем във всичко, от което имаме нужда.

Какви платове да изберем?

На пазара има повече от голямо разнообразие от платове. Те се различават както по материите, така и по десена. Изборът на плат зависи за какво искате да го използвате. За пердета се предпочитат ефирните материи – тюл, органза, сатен, коприна, дори дантела, тъй като, по правило, пердето е по-фино и пропуска повече светлина. От друга страна, завесите могат да са от по-тежки и плътни платове.

За покривки може да изберете както едноцветен плат, който да комбинирате с подходящ тишлайфер или салфетки, така и да се спрете на плат с щампа и различни цветове. Подходящи са памучните платове, ленът, сатен, както и полиестер. Може да намерите и платове, които не задържат вода.

За чаршафи може да използвате сатен, крепон, ранфорс, перкал. Памучните платове с различни цветове и щампи могат да се използват и за пачуърк.

Откъде да купим платове?

Ще намерите голям избор от платове в магазините за обзавеждане – Виденов, Икеа, Аико, Комо, Домко и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за платове в Broshura.bg. Възползвайте се от предлаганите намаления и изберете желания плат и най-изгодната цена, на която да го закупите.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!