Плат

Намерихме 1 резултат за Плат в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Плат.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

30.10 - 31.12 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Плат

Декорацията на дома е от значение както за личния ни комфорт, така и за цялостната атмосфера. Пердета или завеси, покривки или тишлайфери, калъфки за възглавници и т.н. – те трябва да си подхождат помежду си, а и да се съчетават с останалия интериор. Понякога е трудно да открием готови аксесоари, които да отговарят на всичките ни изисквания. В такива моменти, можем да купим избрани платове и да ги превърнем във всичко, от което имаме нужда.

Какви платове да изберем?

На пазара има повече от голямо разнообразие от платове. Те се различават както по материите, така и по десена. Изборът на плат зависи за какво искате да го използвате. За пердета се предпочитат ефирните материи – тюл, органза, сатен, коприна, дори дантела, тъй като, по правило, пердето е по-фино и пропуска повече светлина. От друга страна, завесите могат да са от по-тежки и плътни платове.

За покривки може да изберете както едноцветен плат, който да комбинирате с подходящ тишлайфер или салфетки, така и да се спрете на плат с щампа и различни цветове. Подходящи са памучните платове, ленът, сатен, както и полиестер. Може да намерите и платове, които не задържат вода.

За чаршафи може да използвате сатен, крепон, ранфорс, перкал. Памучните платове с различни цветове и щампи могат да се използват и за пачуърк.

Откъде да купим платове?

Ще намерите голям избор от платове в магазините за обзавеждане – Виденов, Икеа, Аико, Комо, Домко и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за платове в Broshura.bg. Възползвайте се от предлаганите намаления и изберете желания плат и най-изгодната цена, на която да го закупите.