Плафон

Намерихме 1 резултат за Плафон в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Плафон.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

19.09 - 09.10 PRAKTIS

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Плафон

За да бъде домът уютен и комфортен не е достатъчно само да подберем подходящите мебели, цветове и декорации. Много важен елемент е и изборът на осветителни тела. Те могат да се превърнат в акцент или да създадат хармония в цялостния интериор. Чест избор са плафоните, които имат много разновидности и форми.

Какво представляват плафоните?

Плафоните най-често са изработени от стъкло, те се монтират на тавана и разпръскват светлината настрани. Обикновено те имат кръгла или квадратна форма, но могат да бъдат и с по-интересен дизайн, с различни елементи, които образуват красиви форми.

Каква е разликата между плафон и пендел?

В днешно време в магазините ще намерите различни осветителни тела, които имат разнообразни наименования. Плафон и пендел са най-често срещаните. Както отбелязахме по-горе, плафонът се поставя на тавана, а стъклената форма пречи на светлината да се излъчва директно. Пенделът също се монтира на тавана, но той е висящ и насочва светлината надолу.

Какъв плафон да изберем?

Най-често плафоните се поставят над масата или над кухненския плод. Причина за това е, че поради формата на плафона, основната светлина остава под стъклената повърхност, а краищата на помещението остават слабо осветени. В магазините за обзавеждане, както и в специализираните за осветителни тела, може да намерите разнообразие от плафони. Те могат да бъдат с дървен обков – махагон, бор и т.н. Често кръглите плафони са с по-раздвижен дизайн на обкова. Цветните орнаменти ще Ви помогнат да изберете плафон, който да се впише в цялостния интериор на помещението.

Откъде да купим плафон?

Може да откриете различни модели плафони в Бриколаж, Практикер, Икеа, Практис, Баухаус и други. Разгледайте техните промоционални брошури в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах