Плафон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плафон

За да бъде домът уютен и комфортен не е достатъчно само да подберем подходящите мебели, цветове и декорации. Много важен елемент е и изборът на осветителни тела. Те могат да се превърнат в акцент или да създадат хармония в цялостния интериор. Чест избор са плафоните, които имат много разновидности и форми.

Какво представляват плафоните?

Плафоните най-често са изработени от стъкло, те се монтират на тавана и разпръскват светлината настрани. Обикновено те имат кръгла или квадратна форма, но могат да бъдат и с по-интересен дизайн, с различни елементи, които образуват красиви форми.

Каква е разликата между плафон и пендел?

В днешно време в магазините ще намерите различни осветителни тела, които имат разнообразни наименования. Плафон и пендел са най-често срещаните. Както отбелязахме по-горе, плафонът се поставя на тавана, а стъклената форма пречи на светлината да се излъчва директно. Пенделът също се монтира на тавана, но той е висящ и насочва светлината надолу.

Какъв плафон да изберем?

Най-често плафоните се поставят над масата или над кухненския плод. Причина за това е, че поради формата на плафона, основната светлина остава под стъклената повърхност, а краищата на помещението остават слабо осветени. В магазините за обзавеждане, както и в специализираните за осветителни тела, може да намерите разнообразие от плафони. Те могат да бъдат с дървен обков – махагон, бор и т.н. Често кръглите плафони са с по-раздвижен дизайн на обкова. Цветните орнаменти ще Ви помогнат да изберете плафон, който да се впише в цялостния интериор на помещението.

Откъде да купим плафон?

Може да откриете различни модели плафони в Бриколаж, Практикер, Икеа, Практис, Баухаус и други. Разгледайте техните промоционални брошури в Broshura.bg и изберете най-изгодната цена.