Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Плик за завивка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плик за завивка

Спалнята е помещението, което трябва да бъде най-комфортно и уютно. В нея може да се отпуснем след изморителния ден и да забравим за натовареното ежедневие. Освен подходящите цветове, осветление, мебели, важно е да изберем и подходящи завивки и пликове.

Какви пликове за завивки има?

С плика за завивки може бързо и лесно да променим облика на леглото. Те могат да бъдат част от интериора или да се превърнат в акцент. Освен с естетическите си качества, те предпазват завивката от замърсяване, което автоматично удължава живота й.

Когато избирате плик за завивки проверете от какъв материал е. Най-добре изберете висококачествен продукт от памук. Все пак не трябва да се забравя, че точно пликът ще докосва кожата. Често избирани са и сатинираните материи.

Разбира се, размерът на плика трябва да отговаря на този на завивката. Ако изберете по-голям плик, завивката ще се изсулва, събира и оплита, а при пликовете с по-малък размер – завивката ще се намачка и нагъне. В този ред на мисли – огледайте отвора на плика, дали има копчета или платнен „капак”.

В повечето случаи пликовете се продават с калъфки за възглавници. Проверете дали комплектът съдържа една или две калъфки, както и техните размери.

Откъде да купим плик за завивки?

Ще намерите голямо разнообразие от размери, материи, десени на пликове за завивки в Икеа, Комо, Аико, Домко, JYSK и другите магазини за обзавеждане. Разгледайте актуалните им брошури в Broshura.bg. Така бързо и без усилия ще сравните промоционалните оферти. Възползвайте се от намаленията и закупете най-подходящия плик за завивки на изгодна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!