Плот

Намерихме 3 резултата за Плот в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Плот. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Плот и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Плот

Когато става въпрос за обзавеждането на кухнята, то трябва да е лесно за поддържане, да осигурява комфорт при работа и, разбира се, да бъде красиво. Това се отнася с пълна сила и за плота. Когато говорим за плот в кухнята, обикновено разбираме работния плот и плота за вграждане, или по-просто казано – котлоните.

Какъв плот да изберем?

Плотът, като част от групата на електроуредите за вграждане, е задължителен елемент във всяка модерна кухня. Той може да бъде както електрически, така и газов, а броят на котлоните обикновено са 2 или 4. Най-предпочитани са стъклокерамичните плотове, които загряват бързо и се почистват лесно. Те могат да се управляват както със сензори, така и с традиционните механични

При избора на кухненски работен плот имаме доста голямо разнообразие. Той може да е от естествен камък или дърво, или да бъде от все по-разпространените ламинирани плоскости. Определено последните са и предпочитани заради по-ниските цени, а и големият избор от цветове. Без съмнение естествената дървесина придава несравним уют на кухнята, но трябва да се отбележи, че плотът трябва да се обработва периодично, а и рискът от нараняване от остри предмети е голям. Другите често използвани плотове са от гранит. Те са изключително здрави, а основният им недостатък е тяхното тегло.

Когато избирате плот за кухнята, без значение дали плотът е за вграждане, или е основната работна площ в помещението, той трябва да се вписва в интериора, да бъде удобен за работа.

Откъде да купим плот?

В зависимост от вида на плота може да го откриете в Икеа, Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус, Алати, Технополис, Техномаркет и т.н. Разгледайте актуалните промоции на плотове в Broshura.bg. Възползвайте се от отстъпките и закупете най-подходящия плот на изгодна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах