Плот за вграждане

Намерихме 1 резултат за Плот за вграждане в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Плот за вграждане.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Плот за вграждане

Когато дойде време за ремонт на кухнята или купуване на нова печка, много от жените се ориентират към модерните плотове за вграждане. Много по-красиво изглеждат тънките уреди, които сякаш се сливат с мебелите около тях, почти не се виждат, а са толкова елегатни. Традиционалистите трудно се разделят със старите чугунени котлони, а и модерните им се струват прекалено скъпи.

Какво трябва да знам преди да купя плотове за вграждане?

Когато се купуват котлони, винаги трябва да се избере между това дали искаме да бъдат на газ или да използват електричество. Последният вариант е предпочитан от повечето домакинства, въпреки високата цена на електрическия ток. Предимството на модерните плотове за вграждане е, че са много по-функционални от традиционните фурни.  Нагревателят при обикновените котлони загрява кварцов пясък, после чугунена плоча и накрая съда. Затова тези котлони изстиват и загряват бавно, а така се губи топлинна енергия. Дори бързозагряващите чугунени котлони не са удобни за употреба, тъй като те се нуждаят от повече енергия. При стъклокерамиката тези проблеми отпадат, котлоните загряват изключително бързо. Освен това в плотовете са вградени сензорни бутони, таймери, блокировки. Когато решите да купите плот за вграждане, не се отказвайте заради високите цени, защото чрез новите уреди ще намалите сметките си за електричество, а и ще улесните себе си, защото модерните котлони са лесни за почистване.

Какви цени да очаквам?

Цените на плотовете за вграждане зависят от марката на предлаганите продукти, както и от това колко котлона включват. Ориентировъчно по-семплите модели струват между 150 и 250 лева, а тези с 4 котлона – между 300 и 500 лв.

Откъде да купя плотове за вграждане?

Плотове за вграждане може да изберете от „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Интермаркет“, „Денси“ и др. Ако за Вас е важно да пазарувате изгодно, проверявайте редовно сайта ни, за да преглеждате новите брошури с намаления.