Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Плот за вграждане Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 15

    Открихме: плот за вграждане

    Технополис брошура до 26.04.2018
  • стр: 11

    Открихме: плот за вграждане

    Техномаркет брошура до 05.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Плот за вграждане

Когато дойде време за ремонт на кухнята или купуване на нова печка, много от жените се ориентират към модерните плотове за вграждане. Много по-красиво изглеждат тънките уреди, които сякаш се сливат с мебелите около тях, почти не се виждат, а са толкова елегатни. Традиционалистите трудно се разделят със старите чугунени котлони, а и модерните им се струват прекалено скъпи.

Какво трябва да знам преди да купя плотове за вграждане?

Когато се купуват котлони, винаги трябва да се избере между това дали искаме да бъдат на газ или да използват електричество. Последният вариант е предпочитан от повечето домакинства, въпреки високата цена на електрическия ток. Предимството на модерните плотове за вграждане е, че са много по-функционални от традиционните фурни.  Нагревателят при обикновените котлони загрява кварцов пясък, после чугунена плоча и накрая съда. Затова тези котлони изстиват и загряват бавно, а така се губи топлинна енергия. Дори бързозагряващите чугунени котлони не са удобни за употреба, тъй като те се нуждаят от повече енергия. При стъклокерамиката тези проблеми отпадат, котлоните загряват изключително бързо. Освен това в плотовете са вградени сензорни бутони, таймери, блокировки. Когато решите да купите плот за вграждане, не се отказвайте заради високите цени, защото чрез новите уреди ще намалите сметките си за електричество, а и ще улесните себе си, защото модерните котлони са лесни за почистване.

Какви цени да очаквам?

Цените на плотовете за вграждане зависят от марката на предлаганите продукти, както и от това колко котлона включват. Ориентировъчно по-семплите модели струват между 150 и 250 лева, а тези с 4 котлона – между 300 и 500 лв.

Откъде да купя плотове за вграждане?

Плотове за вграждане може да изберете от „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Интермаркет“, „Денси“ и др. Ако за Вас е важно да пазарувате изгодно, проверявайте редовно сайта ни, за да преглеждате новите брошури с намаления.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!