Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Повод Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Повод

Ежедневната разходка на кучето е задължителна, за да може то да се чувства добре и да изразходва своята енергия. Когато кучето все още няма установени навици и все още се учи на команди, а и за разходка в градски условия – извън определените кучешки паркове и обособени места за тях, всеки стопанин има нужда от подходящ повод.

Какви видове поводи  има?

Поводите, както и останалите кучешки аксесоари, храни и т.н., се различават според възрастта, големината и теглото на кучето. Много популярни са автоматичните поводи, които могат да достигнат до 8 м дължина. Те са удобни, тъй като стопанинът може да определя дължината и разстоянието на което да се отдалечи кучето.

Поводите могат да бъдат и кожени, метални, изложбени. Изложбените поводи са по-тънки и обикновено са в различни цветове и могат да имат украсни елементи. При тях нашийникът е продължение на повода.

Късите поводи са подходящи за големи породи, които често се разхождат в градска среда. Те осигуряват по-голям контрол, тъй като кучето няма възможност да се отдалечава от стопанина.

Какъв повод да изберем?

В зависимост от мястото на което разхождате кучето, както и от неговата възраст и тегло, зависи и изборът на повод. Ако не пускате кучето си да се разхожда свободно, най-добре изберете автоматичен повод. Това ще даде определена свобода на движение на кучето, а в същото време Вие ще имате контрол. Обикновено най-предпочитаните автоматичните поводи са с дължина от 2 до 5 м, като са предназначени за кучета с тегло до 50-60 кг. Добре е ако изберете автоматичен повод, да използвате нагръдник, а не обикновен нашийник.

При другите видове поводи също трябва да се съобразите с теглото на кучето.

Намерете най-изгодната цена на поводи, като разгледате промоционалните предложения на магазините в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!