Подаръчен комплект Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подаръчен комплект

Когато търсим подарък за някого, може да се затрудним в избора. Има редица детайли, с които трябва да съобразим избора на подарък – какво харесва човекът, какви са неговите интереси, от какво има нужда и т.н. Не по-малко важено е и да определим сумата, която сме готови да отделим. Едни от предпочитаните варианти за подаръци са подаръчните комплекти. Те съдържат различни продукти и често са с по-разумни цени, отколкото ако купуваме продуктите по отделно.

Какви подаръчни комплекти има?

Комплектите за подарък са изключително разнообразни. Едни от най-разпространените и предпочитани са подаръчните комплекти с козметични продукти. Обикновено те съдържат няколко продукта от една серия. Те могат да включват както продукти за грижа за косата, така и декоративна козметика, козметични продукти за грижа за тялото, лицето и т.н. Комплектите са удачен избор, тъй като осигуряват пълен набор продукти, които са необходими за ежедневието. Често комплектите се предлагат и с козметични чантички, които могат да се използват и за други продукти. Мъжките козметични комплекти могат да включват  всичко необходимо за бръсненето – пяна, афтършейв, самобръсначка.

Ако купувате подаръчен комплект с козметични продукти за тялото или лицето, трябва да ги съобразите с типа кожа на човека.

Разбира се, това са само част от подаръчните комплекти, които може да откриете в магазините. За по-специални случаи може да изберете комплекти за вино, които могат да включват тирбушон, тапа, подливник, нож за рязане на фолио и т.н. За колеги и бизнес партньори може да изберете луксозните подаръчни комплекти с писалка, нож за хартия и други.

Откъде да купим подаръчен комплект?

Подаръчните комплекти са широко разпространени. Козметични подаръчни комплекти ще намерите в аптеките, магазините за козметика и големите супермаркети, може да ги поръчате и от каталозите на Avon, Oriflame, LR. В супермаркетите и различните хипермаркети ще откриете и други подаръчни комплекти, които да съобразите с индивидуалните предпочитания на човека, за когото е предназначен подаръка.