Подаръчен комплект Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подаръчен комплект

Когато търсим подарък за някого, може да се затрудним в избора. Има редица детайли, с които трябва да съобразим избора на подарък – какво харесва човекът, какви са неговите интереси, от какво има нужда и т.н. Не по-малко важено е и да определим сумата, която сме готови да отделим. Едни от предпочитаните варианти за подаръци са подаръчните комплекти. Те съдържат различни продукти и често са с по-разумни цени, отколкото ако купуваме продуктите по отделно.

Какви подаръчни комплекти има?

Комплектите за подарък са изключително разнообразни. Едни от най-разпространените и предпочитани са подаръчните комплекти с козметични продукти. Обикновено те съдържат няколко продукта от една серия. Те могат да включват както продукти за грижа за косата, така и декоративна козметика, козметични продукти за грижа за тялото, лицето и т.н. Комплектите са удачен избор, тъй като осигуряват пълен набор продукти, които са необходими за ежедневието. Често комплектите се предлагат и с козметични чантички, които могат да се използват и за други продукти. Мъжките козметични комплекти могат да включват  всичко необходимо за бръсненето – пяна, афтършейв, самобръсначка.

Ако купувате подаръчен комплект с козметични продукти за тялото или лицето, трябва да ги съобразите с типа кожа на човека.

Разбира се, това са само част от подаръчните комплекти, които може да откриете в магазините. За по-специални случаи може да изберете комплекти за вино, които могат да включват тирбушон, тапа, подливник, нож за рязане на фолио и т.н. За колеги и бизнес партньори може да изберете луксозните подаръчни комплекти с писалка, нож за хартия и други.

Откъде да купим подаръчен комплект?

Подаръчните комплекти са широко разпространени. Козметични подаръчни комплекти ще намерите в аптеките, магазините за козметика и големите супермаркети, може да ги поръчате и от каталозите на Avon, Oriflame, LR. В супермаркетите и различните хипермаркети ще откриете и други подаръчни комплекти, които да съобразите с индивидуалните предпочитания на човека, за когото е предназначен подаръка.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!