Подлакътник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 4
-
Показани 16 от 54 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подлакътник

Често се случва да прекарваме дълго време в автомобила. Затова е необходимо да се чувстваме комфорти в него. При по-продължително шофиране ръцете могат да се уморят, в следствие от неудобната позиция и липсата на подходяща опора. Това е причината мнозина да монтират подлакътник между двете предни седалки.

Какъв подлакътник да изберем?

На пазара се предлага голямо разнообразие от подлакътници. Те могат да бъдат както универсални, така и специално направени за даден модел и марка автомобил. Така че това е първото, с което трябва да се съобразите. Повечето подлакътници имат подвижен капак, като във вътрешността може да има различни отделения, поставка за чаша и други. Изберете размери, които да Ви осигуряват необходимото пространство и удобство при шофиране. При някои модели има и възможност за издърпване на подлакътника, което Ви позволява да го регулирате според собствените Ви нужди.

Обикновено подлакътниците са изработени от здрава пластмаса и могат да са тапицирани с кожа, текстил, да имат дървени, хромирани украси и т.н. Цветовата гама също е разнообразна. Така ще може да изберете най-подходящия подлакътник, който да отговаря на вътрешния интериор на автомобила.

Повечето модели се продават в комплект с нужните Ви крепежни елементи и  подробни инструкции за монтиране.

Откъде да купим подлакътник?

Ще намерите различни видове подлакътници – универсални и по модел, в специализираните магазини за автоаксесоари, както и в Бриколаж, Практис, Практикер и другите големи магазини. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени и промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия подлакътник за Вашия автомобил на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!