Подлакътник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подлакътник

Често се случва да прекарваме дълго време в автомобила. Затова е необходимо да се чувстваме комфорти в него. При по-продължително шофиране ръцете могат да се уморят, в следствие от неудобната позиция и липсата на подходяща опора. Това е причината мнозина да монтират подлакътник между двете предни седалки.

Какъв подлакътник да изберем?

На пазара се предлага голямо разнообразие от подлакътници. Те могат да бъдат както универсални, така и специално направени за даден модел и марка автомобил. Така че това е първото, с което трябва да се съобразите. Повечето подлакътници имат подвижен капак, като във вътрешността може да има различни отделения, поставка за чаша и други. Изберете размери, които да Ви осигуряват необходимото пространство и удобство при шофиране. При някои модели има и възможност за издърпване на подлакътника, което Ви позволява да го регулирате според собствените Ви нужди.

Обикновено подлакътниците са изработени от здрава пластмаса и могат да са тапицирани с кожа, текстил, да имат дървени, хромирани украси и т.н. Цветовата гама също е разнообразна. Така ще може да изберете най-подходящия подлакътник, който да отговаря на вътрешния интериор на автомобила.

Повечето модели се продават в комплект с нужните Ви крепежни елементи и  подробни инструкции за монтиране.

Откъде да купим подлакътник?

Ще намерите различни видове подлакътници – универсални и по модел, в специализираните магазини за автоаксесоари, както и в Бриколаж, Практис, Практикер и другите големи магазини. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени и промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия подлакътник за Вашия автомобил на разумна и достъпна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!