Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Подложка за маса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подложка за маса

Понякога при хранене и сервиране, върху масата могат да останат различни петна. Още по-неприятно е ако използваме покривка, която трябва да изперем за да не се увреди материята. За да се избегне това, а и за по-лесно почистване, много хора предпочитат да използват подложки за маса.

Какви подложки за маса има?

Едни от най-разпространените и използвани подложки са изработени от PVC. Те са предпочитани, тъй като почистването им е лесно и могат да се мият. Най-често те имат правоъгълна форма, като ъглите могат да са и заоблени. При тези подложки има огромно разнообразие от цветове и щампи, което ще позволява съчетанието с останалите аксесоари и декорация на масата. В магазините ще намерите и подложки от полиестер, полипропилен и други.

Другите много популярни подложки са бамбуковите. При тях също има различни цветови комбинации, но най-предпочитани са естествените дървесни нюанси.

Подложките от текстил могат да допълнят аранжировката на масата, но при тях замърсяването е по-лесно, като трябва да се перат. Те не са подходящи за поставяне директно върху маса, защото не са стабилни и се пързалят, препоръчително е да ги използвате върху покривка.

Хартиените подложки за маса са подходящи за еднократна употреба. Те се използват най-вече за да се избегне пързалянето на съдовете върху масата.

Откъде да купим подложки за маса?

Може да намерите различни видове подложки в големите магазини, където се продават и аксесоари за сервиране – Аико, Комо, Икеа, Метро, Кауфланд, Моббо, Лабиринт и други. Разгледайте актуалните оферти, които предлагат магазините. Така може да изберете най-подходящите подложки, по Ваш вкус и предпочитание, на разумни и достъпни цени.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!