Подложка за саксии Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подложка за саксии

Цветята и различните растения внасят свежест и настроение във всяко пространство. Ако не разполагаме с двор, може да се насладим на тяхната красота и като ги отглеждаме в саксии. Независимо дали са стайни, или ги отглеждаме на балкона, основната грижа, която трябва да полагаме е поливането. За да избегнем разливането на мръсна вода и частици от почвата, задължително трябва да разполагаме с подложки за саксиите.

Какви подложки за саксии да изберем?

Най-разпространените подложки са пластмасовите. Въпреки това може да намерите и керамични, които се отличават с по-висока цена. Най-важното е да съобразите подложката с размерите на саксията. Подложката трябва да отговаря и на самата форма на саксията, за която е предназначена. Цветовото разнообразие на подложките е голямо, което Ви дава възможност да изберете цвят, която да е идентичен с този на саксията или да съчетаете различни цветове и нюанси. Това се отнася и за подложките за сандъчета, които най-често се поставят на терасите. Може да откриете и тройни подложки, в които може да поставите три по-малки саксии.

За големи и тежки саксии може да изберете подложка с колелца. Те са удобни при преместване на високи и обемисти растения, като не се налага да ги вдигате.

Откъде да купим подложка за саксии?

Може да намерите различни размери и цветове подложки в магазините за домашни потреби, както и в големите магазини, в които се продават аксесоари за градината – Бриколаж, Практикер, Метро, Кауфланд, Т Маркет, Практис, Баумакс и други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящите подложки за Вашите саксии на атрактивна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!