Подматрачна рамка

Намерихме 6 резултата за Подматрачна рамка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 6 промоции за Подматрачна рамка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Подматрачна рамка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

11.12 - 31.12 Мебели Идеа
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
09.05 - 31.12 KARE

Повече информация за Подматрачна рамка

Здравословният сън и пълноценна почивка зависи както от подходящото легло, така и от правилния избор на матрак. За да се наслаждаваме по-дълго на удобството на матрака, от изключителна важност е да изберем точната подматрачна рамка?

Какво представлява подматрачната рамка и за какво служи?

Подматрачната рамка е съставена от дървени ламели и рамка от метал. Най-често ламелите са изработени от многослоен бук, а рамката може да е както метална, така и дървена. Подматрачните рамки служат за свободна циркулация на въздуха, което предпазва матрака от запаряване, развитие на акари. Рамките поддържат матрака в правилна форма, а така той се запазва по-дълго и се увеличава периода на експлоатация.

Как да изберем подматрачна рамка?

На първо място трябва да се съобразите с размера на леглото. Повечето производители на матраци предлагат и подматрачни рамки, които отговарят на различните видове и размери матраци.

Препоръчително е да изберете подматрачна рамка от букови ламели и метална рамка. Рамките имат механизъм, който осигурява по-лесното вдигане на матрака, както и оптималното използване на подматрачното пространство. Някои модели имат нужда от монтиране на такъв механизъм. Има подматрачни рамки, които имат механизъм за регулиране нивото на главата и/или краката.

Откъде да купим подматрачна рамка?

Може да намерите богато разнообразие от матраци и подматрачни рамки в магазините за обзавеждане – Икеа, Комо, Практис, Практикер, JYSK, Аико и други, както и в специализираните магазини като Тед, Paradise и т.н.

Най-добрите цени за подматрачни рамки ще откриете в актуалните брошури на магазините. Може да се запознаете с промоционалните оферти и намаления, бързо и лесно в сайта Broshura.bg.