С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Подматрачна рамка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 8

    Открихме: включени декоративните...

    Еником М брошура до 10.09.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 165 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подматрачна рамка

Здравословният сън и пълноценна почивка зависи както от подходящото легло, така и от правилния избор на матрак. За да се наслаждаваме по-дълго на удобството на матрака, от изключителна важност е да изберем точната подматрачна рамка?

Какво представлява подматрачната рамка и за какво служи?

Подматрачната рамка е съставена от дървени ламели и рамка от метал. Най-често ламелите са изработени от многослоен бук, а рамката може да е както метална, така и дървена. Подматрачните рамки служат за свободна циркулация на въздуха, което предпазва матрака от запаряване, развитие на акари. Рамките поддържат матрака в правилна форма, а така той се запазва по-дълго и се увеличава периода на експлоатация.

Как да изберем подматрачна рамка?

На първо място трябва да се съобразите с размера на леглото. Повечето производители на матраци предлагат и подматрачни рамки, които отговарят на различните видове и размери матраци.

Препоръчително е да изберете подматрачна рамка от букови ламели и метална рамка. Рамките имат механизъм, който осигурява по-лесното вдигане на матрака, както и оптималното използване на подматрачното пространство. Някои модели имат нужда от монтиране на такъв механизъм. Има подматрачни рамки, които имат механизъм за регулиране нивото на главата и/или краката.

Откъде да купим подматрачна рамка?

Може да намерите богато разнообразие от матраци и подматрачни рамки в магазините за обзавеждане – Икеа, Комо, Практис, Практикер, JYSK, Аико и други, както и в специализираните магазини като Тед, Paradise и т.н.

Най-добрите цени за подматрачни рамки ще откриете в актуалните брошури на магазините. Може да се запознаете с промоционалните оферти и намаления, бързо и лесно в сайта Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!