Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Поднос Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 8

  Открихме: поднос за сервиране

  Еником М брошура до 14.06.2018
 • стр: 1

  Открихме: №2 бамбукова масичка

  Немски Център брошура до 03.06.2018
 • стр: 88

  Открихме: поднос celebration, подходящ

  KARE брошура до 31.12.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Поднос

Независимо дали поднасяме кафе на гостите, или сме приготвили празнична трапеза, сервирането ще бъде по-удобно и изискано ако използваме поднос. С негова помощ ще може да сервираме по-голям брой ястия и напитки, а не да се връщаме многократно в кухнята. Така ще си спестим време и усилия.

Какви подноси има?

Подносите за сервиране могат да бъдат кръгли, елипсовидни, правоъгълни, квадратни и т.н. Най-често са изработени от пластмаса или метал, но може да намерите и дървени. Стандартните подноси имат нисък ръб, който може да е леко издължен от две страни. То служи за по-добър и удобен захват при носене. Освен това – ниският ръб позволява поставянето на повече съдове.

Подносите с дръжки са с по-високи ръбове. Те са удобни за пренасяне и сервиране на по-тежки и обемисти съдове. Те осигуряват стабилност, като падането и подхлъзването на съдовете е по-трудно.

Подносите за торта са почти плоски. Те могат да бъдат и стъклени, като най-често се продават в комплект с капак. Обикновено те имат стойка, която е удобна за пренасяне на подноса. За сладки или дребни печива се предпочитат подносите на няколко нива, като най-разпространените са с две или три нива. При тях трябва да обърнете внимание на стойката. Ако тя не е стабилна и здрава, рискувате да се счупи или изкриви.

Популярни са и подносите за сервиране в легло. Най-често те са дървени и могат да имат подвижни или сгъваеми крачета.

Откъде да купим поднос?

Може да намерите различни видове подноси в магазините за домашни потреби и в големите магазини за обзавеждане и декорации. Най-изгодните цени ще откриете в промоционалните брошури на магазините, които може да разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!