Подочистачка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подочистачка

Винаги е хубаво да имаш верен помощник в домакинската работа, дори това да не е човек. Часовете търкане на пода с парцал отдавна са отживелица, защото на пазара има толкова изгодни и функционални уреди, които лесно и бързо ни помагат да изчистим помещенията без много физическа сила и излишно високи разходи. Подочистачките са достъпен и икономичен вариант за покупка, благодарение на която ще поддържаме дома си в ред.

Каква подочистачка да купя? Какви цени да очаквам?

Стандартните подочистачки са два вида-т.нар моп, който е с гъба, и уред, който почиства посредством ресни, които обаче бързо се захабяват.Препоръчваме Ви да си купите стандартната подочистачка с гъба, която лесно се изцежда. Изберете по-здрав уред, чийто механизъм за изстискване е от желязо, а не пластмаса, за да избегнете бързото й счупване. Освен това е препоръчително да купите модел, чиято гъба лесно се сменя, тъй като това ще Ви се наложи след 4-5 месеца използване. Технологиите много са напреднали и щом става дума за подочистачки-вече можете да се снабдите с роботизирано приспособление, с което работата Ви ще се улесни значително. Предимствата й са, че е много тиха, има два режима на почистване-сухо и мокро, а освен това притежава сензори, които я предпазват от падане по стълбите, има и навигация в пространството. Цената на такъв уред е около 500 лева, което е непосилна сума за повечето от нас, но все пак на пазара има интерес към подобни роботизирани помощници в домакинството. Обикновените подочистачки с гъби или ресни струват между 7 и 20 лева.

Откъде да купя подочистачка?

Уредите са почистване са разпространени в магазините за домашни потреби, железариите и в големите вериги като „Метро“, „Фантастико“, „eMAG”, “Jumbo” и др. За да Ви улесним в избора Ви, всекидневно качваме брошури с актуалните намаления на пазара. Възползвайте се от брошурите, за да купувате стоки на промоция и да пестите пари.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!