Подправка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 8 от 8 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Подправка

Случало ли Ви се е да приготвите уникално ястие с качествени продукти, но след като е готово и го опитате, да установите, че нещо му липсва? Тайната на апетитните гозби се крие до голяма степен в добре подбраните и хубави подправки. Те могат да засилят вкуса на продуктите, да ги подобрят и да придадат финалните щрихи към кулинарния шедьовър. Бъдете винаги прецизни, когато готвите, защото истински вкусното ястие е това, което

Какви подправки да подбирам? Кои от тях са полезни?

Когато купувате подправки, е добре да съобразите за какво искате да ги използвате. Така например черният пипер много добре пасва на месото, супите, както и на ориза. Червеният пипер се слага в яхнии, ястия с чушки, боб и др. Копърът и магданозът се слагат в много гозби, сред които таратор, салати, супи т.н. В боба се предпочита джоджен, а чубрицата е подходяща за широк кръг ястия. Имайте предвид, че много от подправките са изключително полезни, така например джинджифилът помага за борбата с рака и повишава апетита, кардамонът се справя със стомашните проблеми и заболяванията на червата, а канелата може да понижава температурата. Когато подбирате подправки за ястията си, винаги се старайте да оцелите точните за конкретната гозба. Не прекалявайте с количеството, защото може да се измени вкусът на готовата храна.

Откъде да купя подправки?

Разгледайте наличните подправки в магазините на „Т-Маркет“, „Пикадили“, „Дар“, „Фантастико“, „Моят магазин“, „Carrefour”, “Kaufland” и др. Когато избирате продукти, винаги гледайте да са на изгодни цени. Можете да се информирате лесно за актуалните намаления на пазара посредством нашия сайт. Ежедневно качваме на него най-новите брошури с големите оферти, които търговските вериги предлагат.