Пожарогасител

Намерихме 1 резултат за Пожарогасител в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Пожарогасител.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

04.01 - 27.01 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
04.01 - 27.01 Бриколаж
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер
22.01 - 11.02 Практикер

Повече информация за Пожарогасител

Пожарогасителят е задължителен елементи от всеки авариен комплект за МПС, освен това всяка обществена сграда трябва да разполага с подходящите пожарогасители, а и складове, работни помещения и т.н. Устройството е предназначено за гасене на малки пожари при възникване на различни инциденти и ситуации на авария.

Какви пожарогасители има?

Пожарогасителите се разделят на три основни групи, според съдържанието си, което определя и тяхното предназначение. Праховите пожарогасители образуват тънък прахов слой, като по този начин ограничават достъпа на кислород до горящите материали. Пожарогасителите с въглероден диоксид излиза под формата на сняг. Водните пожарогасители имат охлаждащо действие.

Пожарогасителите са предназначени за различни класове пожари. Клас А се отнася за твърди горящи и тлеещи вещества, клас B е за горящи течности, с клас C се определят горящи газове, клас Е е за пожари в електрически инсталации и електроуреди. Праховите пожарогасители могат да са предназначени както за пожари класове А, В, С, така и само за В и С. Тези с въглероден диоксид са за класове В, С, Е, а водните – за клас А.

Пожарогасителите трябва задължително да преминават през технически провери, през определен срок от време.

При пожарогасителите за МПС има установени стандарти и законови изисквания. Праховите пожарогасители трябва да са минимум 1 кг, пожарогасителите с въглероден диоксид – най-малко 2 кг, а за водните количеството е поне 2 л.

Откъде да купим пожарогасител?

Ще намерите пожарогасители в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Метро и останалите хипермаркети. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия пожарогасител на разумна и изгодна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах