Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Покривка за легло Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Покривка за легло

Влизайки в спалнята първото нещо, на което погледът ни се спира, е леглото. Мястото, на което прекарваме голяма част от денонощието си, благодарение на което се зареждаме с енергия чрез сладкия сън. Красивото и удобно легло несъмнено допринася за комфорта у дома, но и за естетическата наслада. Покривката, която ще постелим върху него, също е от съществено значение. Тя не само служи като аксесоар към леглото и допринася за стиловото оформление на стаята, но и предпазва чаршафите и възглавниците чисти.

Какви покривки за легло има? Каква да избера?

Някои хора предпочитат да застелят леглото с одеяло, за да не търсят специална покривка, която да сгъват всеки път, когато дойде време за лягане. Други обаче държат да покриват леглото си, за да изглежда добре, ако все пак гости влязат в помещението. При избор на покривка за легло, е необходимо  първо да измерите леглото си, за да намерите покривалка, подходяща за него. За щастие има всякакви размери, предназначени за легло 1 персон, както и за диван и голяма спалня. Друго, което трябва да решите, е каква да бъде материята на покривката. Най-предпочитани са памучните модели, като някои от тях се предлагат  с две лица – в два различни цвята и можете да сменяте страната според настроението си. Красив избор е кувертюрата от сатен – можете да я комбинирате в същата шарка, в която е пердето. В къщите, които обзавеждането е традиционно или имитира старинното, се предпочита покривка, направена от вълна. 

Разгледайте покривките в магазините на „Еником М“, „Метро“, „Masterhaus”, “Jumbo”, “Aiko”, “Como” и др. Възползвайте се от сайта ни преди да направите своя избор, ежедневно качваме брошури с най-големите актуални намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!