Пола

Намерихме 4 резултата за Пола в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Пола. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Пола и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Пола

Въпреки че в миналото полата е била част от мъжкия гардероб, а и да не забравяме мъжките традиционни шотландски полички, днес полата е запазена част от облеклото на дамите. Полата е част от модната революция, като с времето е била все по-скъсявана, днес разнообразието от модели, кройки, цветове и материи е толкова голямо, че всяка жена може да открие своята пола.

Каква пола да изберем?

В зависимост от материята, полата е подходяща както за летния сезон, така и за зимата, може да бъде част от ежедневното облекло или да е носена при официални поводи. Въпреки разнообразието от форми и дължини, полите като част от елегантното облекло са с дължина около коляното, като може да имат и малка цепка.

Различните кройки дават възможност да подберем пола според фигурата си. Вталените поли са подходящи за дами, които нямат комплекси за тялото си, тъй като те са плътно прилепнали по тялото. Полата тип „лале” е чудесен вариант за жени с тънка талия и по-широк ханш. Дамите със слаби бедра могат да изберат пола тип „балон” или модел с различни басти, докато изчистените прави модели са добър избор за по-пълни бедра. Жените с по-широки рамена и тесен ханш също могат да се спрат на по-обемни поли, с различни декорации и т.н.

Знаете ли, че полите тип „балерина” и тип „балон” навлизат през 50-те години, миниполи стават популярни през 60-те години, а дългите поли до глезена – през 70-те. Днес и трите вида са много модерни и носени.

Разгледайте актуалните промоционални оферти за поли в Broshura.bg, които предлагат различни магазини. Възползвайте се от намаленията и изберете желаната пола, както и най-изгодната цена, на която да я закупите