Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Полилей Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Полилей

Триумфът на една красива и величествена сграда се крие в светлината на елегантния и аристократичен полилей. Известният вид декоративна лампа за щастие вече не е преимущество само на най-богатите хора, тъй като еволюцията му пред годините позволява неговата трансформация в различни форми и направата му от различни материали, които позволяват и на обикновените хора да напълнят дома си с красивите му светлини.

Какво трябва да знам за полилея? Какъв да избера за дома?

Полилеите са използвани предимно за трапезарии и коридори, но могат да бъдат поставени и в спалня. Техният външен вид добавя към цялостния стил на дома атмосфера на аристократизъм, драматичност и лукс. Могат да бъдат намерени модели полилеи с обичайната нажежаема жичка, с халогенни крушки, а вече има и със светодиоди. При избора на полилей е хубаво да съобразим големината му с тази на помещението, за което е предназначен. Така например една стая с размери 4,2 м на 4,2 м би изглеждала добре осветена, ако в нея има полилей с размери 60 на 75 см. Дори да не спазвате стриктно подобни предписания, е важно да съобразите съизмеримостта на помещението и осветителното тяло. Ако холът е много просторен, би трябвало и полилеят в него да е голям. Трябва да изберете осветително тяло, което стилово и цветово да подхожда на подредбата на стаята и на мебелите в нея.

Откъде да купя полилей?

Новото попълнение към Вашия интериор може да намерите в магазините на „Praktiker”, “Aiko”, “Bauhaus”, “Mr. Bricolage”, “BauMax”, “@Home” и др. Преди това Ви предлагаме да видите сайта ни и качените на него брошури, за да разберете кои са най-изгодните намаления на осветителни тела сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!