Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Полистирол Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 21

    Открихме: за разсад, полистирол ref....

    Бриколаж брошура до 31.07.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Полистирол

Полистиролът е често използван материал в строителството. Той представлява полимер, изготвян от мономера стирол, течен въглеводород, произвеждан промишлено от петрол. Може да срещнете материала полистирол и като полистирен.

Какво трябва да знаем за полистирола?

Един от най-използваните полистироли е удароустойчивият, или известен още като HIPS. При него има съчетание между полистирол и бутадиен, който е вид изкуствен каучук. Това превръща материала в много здрав продукт, който намира приложение при производството на различни мебели за баня, врати и други. Удароустойчивият полистирол се предлага в различни цветове, като плоскостите могат да са матови или гланцирани.

За топлоизолация се използва най-често експандираният полистирол – EPS, както и екструдираният полистирол – XPS, а основната разлика между EPS и XPS е производственият метод. GPPS е първичният вариант на полистирена, който се използва за произвеждане на пластмасови прибори за еднократна употреба, чаши и чинии, и други пластмасови изделия за бита.

Полистиролът се продава на листове с различни размери и различна дебелина, в зависимост от предназначението му.

Откъде да купим полистирол?

Ще намерите различни видове полистирол на плоскости, в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус, Багира, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте актуалните брошури на магазините, в които са включени промоционални оферти и атрактивни намаления. Възползвайте се от тях и изберете най-подходящия полистирол, както и всички необходими материали за Вашия ремонт, като ги закупите на изгодни и достъпни цени.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!