Полица

В момента няма актуални промоции за Полица. Разгледай други подобни предложения.

Подобни продукти от тази категория

11.12 - 31.12 Мебели Идеа
11.12 - 31.12 Мебели Идеа
05.08 - 01.09 Интерсервиз Узунови
01.04 - 31.08 eMAG
03.07 - 30.09 Голд Аполо
09.05 - 31.12 KARE
09.05 - 31.12 KARE

Повече информация за Полица

Където и да се намирате, имате нужда от пространство, на което да поставяте нещата си. А когато стаята Ви е прекалено малка, за да я пълните с излишни шкафове, можете да отделите място за няколко полици. Освен че, запазват усещането за простор, те са и много красиви и стоят някак естествено в апартамента.

Какви полици има? Каква да избера?

Най-продаваните полици са изработени от стъкло и се предлагат в няколко различни форми: правоъгълна, триъгълна и заоблена триъгълна. Краищата са шлайфани така, че да не представляват опасност за Вас при докосване. Стъклените полици са подходящи както за банята, така и за Вашия офис, кухнята или всекидневната. Можете да изберете полица от метал, от стъкло, или такава, която съдържа и двата вида материал. Продават се и пластмасови полици,но Ви съветваме да ги избягвате. Изключително търсени са висящите полици, които са направени от метал. На тях се поставят кухненската хартия и подправките, за да са на удобно за домакинята място. При избор на полица се съобразете с мястото, с което разполагате. Ако имате много предмети, които трябва да поставите на тях, купете си повече полици, за да разпределите всичко по тях, но се старайте да не претрупате помещението.

Какви цени да очаквам?

Метална полица за подправки и кухненска хартия струва около 20 лева, стъклените и стоманените за баня са около 40-50 лв.

Откъде да си купя полици?

Разгледайте полиците, които се предлагат в магазините на „Como”, “Aiko”,”Praktiker”, “IKEA”, “Mobbo” и др. Отделете време да разгледате брошурите на сайта ни. Там са събрани всички актуални намаления.