Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Помпа за вода Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Помпа за вода

Помпите за вода се различават както по вида на конструкцията си, така и по начина на действие и своето предназначение. Те могат да бъдат за чиста или мръсна вода, да са потопяеми или наземни. Към помпите за вода спадат и ръчните помпи, които се използват за големите туби минерална вода.

Какво трябва да знаем за помпите за вода?

Както отбелязахме, водните помпи се различават по характеристиките си и по начина на действие. Наземните помпи могат да бъдат хоризонтални, вертикални, центробежни, периферни, самозасмукващи и други. Стационарните помпи трябва да се монтират на сухо място, така че да бъде защитена от атмосферни влияния.

За набавяне на вода от кладенец – при напояване на градината например, се предпочитат самозасмукващите помпи, които са подходящи и за хидрофорни системи. Обикновено налягането е обвързано с мощността на помпата. Най-разпространените помпи за вода имат дълбочина на засмукване около 9 м.

Ръчните помпи за вода са подходящи за различни бутилки, които имат вместимост от 3 л. С тяхна помощ може лесно да изпомпате както вода, така и сокове, и други течности. Освен стандартните ръчни помпи, ще намерите и електрически помпи, които са предназначени за бутилки вода.

Изборът на помпа зависи от личните Ви нужди, а и от сумата, която бихте отделили.

Откъде да купим помпа за вода?

Ще намерите различни видове помпи за вода в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, а помпи за бутилки ще откриете и в Метро, Кауфланд, Carrefour и останалите магазини за битови стоки. Разгледайте актуалните промоционални оферти, които предлагат магазините, в Broshura.bg. Възползвайте се от тях и закупете нужната Ви помпа за вода на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!