Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Помпа за кърма Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Помпа за кърма

Кърменето е от огромно значение за да бъде бебето здраво и да се развива пълноценно. Понякога майките нямат възможност да кърмят бебето или имат прекалено много кърма, тогава идва момента на изцеждането на кърмата. То може да стане и на ръка, но за част от жените това може да е трудно. За улеснение може да се използва помпа за кърма.

Какво представляват помпите за кърма? Какви видове има?

Независимо от вида на помпите, те създават вакуум, посредством който се извлича кърмата. В магазините може да намерите няколко вида помпи, които се различават по начина, по който създават вакуум.

Едни от най-разпространените са механичните помпи. При тях вакуумът се създава чрез ръчно стискане. Те могат да са с гумен накрайник, който осигурява ниска степен на вакуум. При помпите тип „спринцовка” има приплъзване на цилиндър, като те създават най-силен вакуум. Като среден вариант може да се определят помпите със силиконова клапа.

Малките електрически помпи наподобяват механичните, като при тях вакуумът не се създава ръчно, но силата му отново се определя механично.

Има помпи, които са с изцяло автоматичен цикъл на работа. Те са предпочитани поради бързината на изцеждане, а и заради удобството при изцеждане за продължителен период от време. Въпреки това този вид помпи се отличават със сравнително високи цени, особено ако се сравняват с предходните.

Откъде да купим помпа за кърма?

Освен в специализираните магазини за бебешки и детски стоки, може да намерите помпи в аптеките, а електрически най-добре купувайте от утвърдени магазини за техника. Популярни марки са Avent, Chicco, Nuk, Medela, Bretoni и други. Каквато и помпа да сте избрали, разгледайте промоционалните оферти на магазините. По този начин ще може да направите най-изгодната покупка за желания продукт. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!