Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Помпа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 5

    Открихме: инвентар като браздир,

    Бриколаж брошура до 31.07.2018
  • стр: 7

    Открихме: ръчна помпа 30см надуваем

    GS Строймаркет брошура до 31.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Помпа

Помпите представляват специални устройства, с помощта на които се поддават течности или се увеличава налягането на атмосферен въздух или някакъв вид газ. Тя работи като първо всмуква въздуха, а след това го сгъстява. Помпи е имало още в дълбока древност, а първата помпа е била изработена, за да гаси пожари. За нейн изобретателен се смята Ктесибий.

Видове помпи

Помпите намират широко приложение във всяка една сфера. Ръчните помпи могат да ни влязат в употреба, ако решим да отпушваме канали. Има и помпи за засмукване на пясък. Майките с малки бебета пък могат да си купят помпа за кърма. Всички видове помпи работят на един и същ принцип – създават вакуум. Въпреки това съществуват разнообразни разновидности. Дори при помпите за мляко има няколко разлчни вида – механични, мини електрически, електрически. Помпи можете да изплзвате и в градината си, както и за да надуете гумите на Вашия автомобил.

Как да изберем помпа?

Когато избирате някакъв вид помпа, има няколко неща, които трябва да вземете предвид. От голямо значение е каква е дълбочината на засмукване на помпата. Друг важен фактор е мощността на помпата. В зависимост от тези фактори можете да изберете устройство с различна цена. Най-важно е обаче да прецените с каква цел ще използвате помпата.

Откъде да купим помпа?

Изгоднит оферти за различни видове помпи можете да намерите в магазините на Бриколаж, Багира, Лидл, Карфур и други. За да Ви улесним създадохме дигитален каталог с най-добрите предложения за помпи на тези и още много други търговски вериги. Разгледайте го сега на нашия сайт и изберете помпата, от която имате нужда.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!