Понички

Намерихме 2 резултата за Понички в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Понички. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Понички и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

02.12 - 08.12 Kaufland
09.12 - 15.12 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Понички

Малки или големи, със или без пудра захар, с глазура или не – поничките са любими и на малки и на големи. Без значение от пълнежа, едно от задължителните условия за вкусните понички е пухкавото тесто.

Какви понички има?

Както отбелязахме поничките могат да са с различен пълнеж, който може да бъде както солен, така и сладък. В повечето случаи тестото за поничките се пържи в силно загрята мазнина, но в зависимост от рецептата може да бъде и печено във фурна, като се използват специални формички.

На пазара ще намерите вкусното тестено изделие под името поничка или донът. Има различни мнения, относно разликите и приликите между двете изделия. Въпреки това няма ясни и разграничени разлики. Под определението поничка и донът ще намерите едни и същи продукти – топчица от тесто с пълнеж, както и понички с отвор в средата, които по-често са само с глазура.

Основните съставки за приготвянето на тестото за понички са брашно, яйца, масло, захар и сол, мая. За плънката могат да се използват различни сладка и мармалади, кремове, течен шоколад, а за солена плънка – крема сирене, различни подправки, зеленчуци, колбаси и т.н. Изпържените понички се пълнят с плънката с помощта на шприц.

Откъде да купим понички?

Ако нямате време да месите и пържите, липсват Ви нужните съставки за приготвянето на домашни понички, може да купите готови от магазините за хранителни стоки. Ще намерите различни видове, с разнообразни пълнежи и глазури. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти на магазините. Възползвайте се от тях и закупете желания продукт на изгодна цена.