Портманто Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Портманто

Когато избираме мебели за дома си, най-важното е те да отговарят на личния ни стил и предпочитания, да бъдат функционални, а и съотношението между цена и качество да бъде в полза на качеството. Това важи и за обзавеждането на антрето, което често е пренебрегвано.

Какво портманто да изберем?

Портмантото е удобна и практична мебел, която съчетава закачалка за дрехи, шкаф или поставка за обувки и най-често огледало. Всъщност думата „портманто” има френски произход и е комбинация от „нося” и „палто”, като първоначално е означавало вид куфар. На по-късен етап започва да има значението на закачалка и вида на портмантото, което познаваме днес.

В днешно време има огромно разнообразие от модели портманта. Обикновено те могат да имат и различни чекмеджета, рафтове и дори еднокрилен или двукрилен гардероб.

Дизайните  и цветовете също са многообразни, което ще Ви позволи да съчетаете портмантото с цялостния интериор на дома. Много модерни са съчетанията на два цвята, като могат да бъдат без или с гръб, както и с декоративни орнаменти. Най-често портмантата се продават с определени размери и нямат възможност за корекция, затова се съобразете с размерите на антрето, като може да откриете и ъглови портманта.

Откъде да купим портманто?

Може да намерите широка гама от цветови комбинации и модели портманта в магазините за обзавеждане – Виденов, Зона, Homey, Лабиринт, Аико, JYSK, Арон и други. В актуалните им брошури ще откриете изгодни и промоционални цени на портманта. Може да се запознаете с намаленията предлагани от мебелните магазини в Broshura.bg. По този начин ще изберете подходящото портманто за Вашия дом на достъпна и атрактивна цена.