Портмонета Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Портмонета

Без значение дали сте мъж или жена, трябва да помислите за сигурността на парите си и за мястото, където ще ги съхранявате. Ако сте изгубили старото си портмоне, то не е удобно или просто искате ново, имате между какво да избирате. Отделете си време, за да разгледате наличните модели в магазините и да харесате новия аксесоар, в който да съхранявате документите и парите си.

Какви портмонета има? Какво да избера?

Когато избираме портмоне, е добре да съобразим дизайна и материала, от който е изработено то, така, че да съответства на вкуса и вижданията ни. Повечето хора предпочитат портмонето да е от естествена кожа, за да запази по-дълго цвета си и да не се захаби. Това е разбираемо, но имайте предвид, че доста от нас биха предпочели варианта еко кожа, защото не искат вещите им да имат животински произход. Затова ако е за подарък, внимателно подбирайте портмонето, за да се хареса на собственика си. Има продукти в различни цветове и с разнообразен дизайн и отделения. Помислено е и за най-малките – портмонета с принцеси, приказни герои и актьори от детски филми изобилстват на пазара. Когато купувате портмоне, избягвайте старите шушлякови модели – има много по-добри предложения по магазините. Освен това избирайте лесно отварящ се, но и сигурен механизъм.

Какви цени да очаквам?

Портмонетата от изкуствена кожа струват между 10 и 25 лева, а тези от естествена-между 80 и 160 лева.

Откъде да купя портмоне?

В „dm”, “Jumbo”, “Kaufland”, “Lidl” можете да си изберете портмоне или да поръчате от каталозите на “Avon”  и “Oriflame”. За да пестите от своите покупки, следете редовно сайта ни за най-новите брошури с намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!