Портмоне Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Портмоне

Без значение дали сте мъж или жена, трябва да помислите за сигурността на парите си и за мястото, където ще ги съхранявате. Ако сте изгубили старото си портмоне, то не е удобно или просто искате ново, имате между какво да избирате. Отделете си време, за да разгледате наличните модели в магазините и да харесате новия аксесоар, в който да съхранявате документите и парите си.

Какви портмонета има? Какво да избера?

Когато избираме портмоне, е добре да съобразим дизайна и материала, от който е изработено то, така, че да съответства на вкуса и вижданията ни. Повечето хора предпочитат портмонето да е от естествена кожа, за да запази по-дълго цвета си и да не се захаби. Това е разбираемо, но имайте предвид, че доста от нас биха предпочели варианта еко кожа, защото не искат вещите им да имат животински произход. Затова ако е за подарък, внимателно подбирайте портмонето, за да се хареса на собственика си. Има продукти в различни цветове и с разнообразен дизайн и отделения. Помислено е и за най-малките – портмонета с принцеси, приказни герои и актьори от детски филми изобилстват на пазара. Когато купувате портмоне, избягвайте старите шушлякови модели – има много по-добри предложения по магазините. Освен това избирайте лесно отварящ се, но и сигурен механизъм.

Какви цени да очаквам?

Портмонетата от изкуствена кожа струват между 10 и 25 лева, а тези от естествена-между 80 и 160 лева.

Откъде да купя портмоне?

В „dm”, “Jumbo”, “Kaufland”, “Lidl” можете да си изберете портмоне или да поръчате от каталозите на “Avon”  и “Oriflame”. За да пестите от своите покупки, следете редовно сайта ни за най-новите брошури с намаления на пазара.