Портмоне

Намерихме 1 резултат за Портмоне в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Портмоне.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.06 - 15.08 ИКЕА
01.07 - 31.08 Office 1 Superstore
01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Oriflame
01.08 - 31.08 Oriflame
01.08 - 31.08 Oriflame
01.08 - 31.08 Oriflame
01.08 - 31.08 Oriflame

Повече информация за Портмоне

Без значение дали сте мъж или жена, трябва да помислите за сигурността на парите си и за мястото, където ще ги съхранявате. Ако сте изгубили старото си портмоне, то не е удобно или просто искате ново, имате между какво да избирате. Отделете си време, за да разгледате наличните модели в магазините и да харесате новия аксесоар, в който да съхранявате документите и парите си.

Какви портмонета има? Какво да избера?

Когато избираме портмоне, е добре да съобразим дизайна и материала, от който е изработено то, така, че да съответства на вкуса и вижданията ни. Повечето хора предпочитат портмонето да е от естествена кожа, за да запази по-дълго цвета си и да не се захаби. Това е разбираемо, но имайте предвид, че доста от нас биха предпочели варианта еко кожа, защото не искат вещите им да имат животински произход. Затова ако е за подарък, внимателно подбирайте портмонето, за да се хареса на собственика си. Има продукти в различни цветове и с разнообразен дизайн и отделения. Помислено е и за най-малките – портмонета с принцеси, приказни герои и актьори от детски филми изобилстват на пазара. Когато купувате портмоне, избягвайте старите шушлякови модели – има много по-добри предложения по магазините. Освен това избирайте лесно отварящ се, но и сигурен механизъм.

Какви цени да очаквам?

Портмонетата от изкуствена кожа струват между 10 и 25 лева, а тези от естествена-между 80 и 160 лева.

Откъде да купя портмоне?

В „dm”, “Jumbo”, “Kaufland”, “Lidl” можете да си изберете портмоне или да поръчате от каталозите на “Avon”  и “Oriflame”. За да пестите от своите покупки, следете редовно сайта ни за най-новите брошури с намаления на пазара.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах