Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Поставка за обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Поставка за обувки

С колкото и чифта обувки да разполагаме, имаме няколко чифта, които използваме в ежедневието ни. За да са подредени и да са ни на разположение, когато ни потрябват, най-добре е да си купим поставка за обувки. Тя не заема много място и е достатъчна за да поставите най-носените обувки.

Какви поставки за обувки има?

Най-разпространени са поставките, които са на две нива, тип „скара”. Те могат да бъдат и с по две пръчки, разположени на различна височина, които са особено удобни за подреждане на обувки с ток. Въпреки че повечето поставки са предназначени за поставяне на пода, има и такива, които се монтират на стената. Някои поставки разполагат с колелца, което е практичен вариант особено за поставките с повече нива.

Каква поставка за обувки да изберем?

Най-предпочитани са поставките от неръждаема стомана. Въпреки това може да намерите и комбинация от метал и дърво, само дърво или пластмасови поставки. Когато избирате поставката се съобразете както с мястото на което ще я поставите, така и с броя на обувките, които искате да подредите. Така по-лесно ще изберете размера на поставката. Практични са поставките тип „пейка”. При тях горната част, може да е кожена или от друг материал, може да се използва за сядане или за оставяне на чанти. Ако не сте сигурни в нужния Ви размер, може да изберете регулируема поставка, която се разтяга.

Откъде да купим поставка за обувки?

Различни видове поставки ще намерите както в магазините от универсален тип – Метро, Кауфланд, Lidl, Т Маркет и т.н., така и в мебелните магазини като Комо, Зона, Моббо, Дизма, Икеа, JYSK, @Home и други. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте най-изгодната цена за желания продукт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!